Follow

2.2.1 SMS +

Sms+ er en mulighed for nemt og hurtigt at oprette en webside (landingpage), som SMS modtagerne kan gå til ved at klikke på et link.

Hermed slipper du for selv at skulle oprette en webside.

Landingpage betyder, at du indsætter et link i selve sms’en. Når modtagerne klikker på linket, så åbner og viser telefonens browser din landingpage.

Linket skal indsættes et sted i din SMS som {member.landingpage}
Eksempel:   Klik her for at læse mere {member.landingpage}.

Mangler linket, så kan modtagerne naturligvis ikke komme til landingpagen - og det vil så blot fungere som en normal SMS.

Bemærk! Bruger du vores CNAME-funktion og derved redirecter til dit eget site - så skaber dette problemer ved visning af din landingpage. Derfor skal du deaktivere CNAME, hvis du udsender sms+.

Design landingpage

Mulighederne indenfor design af landingpage i sms+ er de samme, som dem du får, når du designer en e-mail.

Du kan f.eks. indsætte en række links til eget website.

Gør langt link kort

Når du udsender en sms, så vil lange webadresser fylde meget, hvilket ofte ikke ser så godt ud. Desuden kan det måske betyde, at der skal anvendes flere sammensatte SMS'er (hvilket er dyrere).

Du kan derfor anvende funktionen Forkort webadresse. Nu vil en lang webadresser blive lavet om til et kort link. Når brugeren klikker, så redirecter det korte link til den rigtige webside.

For at det kan fungere, så skal din webadresse starte med: http:// (da det er sådan funktionen identificerer webadresser).

Eksempel: http://her.er.et.meget.langt.link.til.en.webadresse.com

Note: Dette fungerer i øjeblikket ikke på flettefeltet {member.landingpage}. 

Brug ikke WWW
OBS! Hvis du sætter www. foran linket vil det også blive forkortet, men dine medlemmer vil ikke kunne bruge linket. Derfor er det vigtigt, at du ikke sætter www. foran flettefeltet. 

Brug af billeder/grafik

Når du skal uploade billede til sms+, skal dit billede være 480 px i bredden.

Størrelsen i bytes bør minimeres mest muligt, for ikke at give unødig dataforbrug (vælg det rette format og kvalitet når billedet gemmes).

Bemærk at forskellige mobil enheder kan have forskellige muligheder for at vise billeder.

Anvendelse

Du kan altså fx følge op på dit nyhedsbrev eller gøre ekstra opmærksom på tidsbegrænsede tilbud i en sms+ (fx ”Hej Peter, Har du set vores nyhedsbrev? – Vi har sat ugens tilbud endnu længere ned! Se dem her{landingpage})”.

Websiden kan også have information om at modtageren bør tjekke spam/uønsket post, hvis medlemmet ikke har modtaget den seneste mail.

Sådan kan du forøge dine chancer for, at dit budskab når frem, fordi du også rammer medlemmer, der er mere modtagelige for sms-kampagner - eller hvor mailen måske slet ikke nåede frem til inbox.

 

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk