8.14 Håndtér kontobrugere

Se og håndtér brugere, som er knyttet til Heyloyalty, her. Bemærk at denne side kun er tilgængelig for "Admin-brugere", og denne bruger ikke kan slettes.

Hvis du gerne vil tilføje en ny bruger til din Heyloyaltykonto, klikker du på 'Opret ny bruger'

Du skal udfylde den nye brugers navn og e-mail. Heyloyalty vil sende en mail til den indtastede mailadresse, hvor den nye bruger får lov til at vælge sit kodeord.

Bemærk at det ikke er muligt at fravælge Heyloyalty system e-mails