GETSITECONTROL - Saml flere e-mailadresser sammen

Du kan integrerer din GetSiteControl-konto med Heyloyalty. Med integrationen kan du samle flere mail adresser sammen til dine lister i Heyloyalty.

Du kan skræddersy dine tilmeldingsformularer og har adgang til et hav af ikoner og animerede gif-filer. Værktøjet indeholder bl.a. A/B test, realtime statistik, avanceret tidsstyring, exit popups.

GetSiteControl er i øvrigt integreret med Shopify, WordPress, Bigcommerce, Zapier osv.

I denne video viser vi, hvordan du på ingen tid får integreret GetSiteControl i Heyloyalty.

NB: Videoen viser den gamle menu, men viser fortsat hvordan du opsætter din GetSiteControl. Du finder funktionen under "integrationer" og "listeintegrationer".
Vi arbejder løbende på at opdatere alle vores videoer.