Sådan integrerer du Heyloyalty med din DanDomain-webshop

I denne guide kan du læse, hvordan du nemt og hurtigt integrerer Heyloyalty med din DanDomain-webshop. Nedenfor kan du læse vores guide til integrationen, som indeholder; Installation af Heyloyalty-app, tilmelding til Heyloyalty og hvis du allerede er Heyloyalty-kunde.

Derudover kan du se vores videoguide til integrationen.

Installation af Heyloyalty-app

Før du kan få glæde af Heyloyalty, skal du installerer vores app i din DanDomain-webshop. Start med at finde Heyloyalty-app'en i din AppStore.

Installer app'en.

Tilmelding til Heyloyalty

Når du har installeret app'en (og åbnet for den), skal du nu tilmelde til Heyloyalty. Udfyld felterne på med firmanavn og CVR. Felterne med fornavn, efternavn, e-mail og mobilnummer har vi klaret for dig.

Når du har udfyldt felterne med de korrekte oplysninger, så skal du klikke på 'Tilmeld'. Herefter vil din konto automatisk blive oprettet i Heyloyalty.
Bemærk: du vil få tilsendt en e-mail fra os, hvor du skal færdiggøre din oprettelse ved at vælge kodeord.

Heyloyalty sender automatisk dine API-oplysninger til app'en i din DanDomain-webshop. Dem kan du se her:

Hvis du allerede er Heyloyalty-kunde

Skulle du allerede være kunde hos os, så er det intet problem. Du skal stadig installere Heyloyalty-app'en i din DanDomain-webshop. Den eneste forskel kommer, når du åbner app'en. I stedet for at udfylde felterne i tilmeldingsformularen, skal du indsætte din API-nøgle og API-secret fra din Heyloyalty-konto i felterne under Indstillinger.

Når dine API-oplysninger er indsat, så klik på 'Gem'.

Se, hvor du finder dine API-oplysninger ved at klikke her.