Sådan integrerer du Heyloyalty med din ScanNet-webshop

I denne guide viser vi, hvordan du integrerer din ScanNet-webshop med Heyloyalty. Hvis du sætter strøm til forbindelsen mellem din shop og os, så får du adgang til et af markeds bedste e-mail marketingsystemer. Så spring ud i det, det er nemt og hurtigt overstået, og så er du godt på vej imod at booste din forretnings omsætning.

Guiden indeholder; Er dine moduler slået til?, API-adgang, opret ny bruger, opret Google Shopping Ads og oprettelse af Heyloyalty-konto.

Derudover kan du se, hvordan du integrerer din shop med Heyloyalty i vores videoguide nedenfor.

Er dine moduler slået til?

Før du starter selve integrationen mellem din webshop og Heyloyalty, skal du tjekke, om de nødvendige moduler er slået til.

• Klik på din profil øverst i højre hjørne og vælg Moduler.
  • API, Brugerstyring (administrative brugere) og Prisindeks skal være på On.
  • Hvis API, Brugerstyring og Prisindeks ikke står på On, skal de aktiveres.

OBS: Ved aktivering af modulerne, kan der forekomme tilkøb.

API-adgang

For at sikre forbindelse mellem din webshop og Heyloyalty skal du tillade API-adgang.

• Vælg Kontrolpanel i menuen i venstre side.
  • Vælg derefter API.
  • Sæt flueben i API adgang og klik på Gem.

(Psst du er næsten i mål, ikke langt igen)

Opret ny bruger

Du skal oprette en ny administrator-bruger, som du skal bruge til at oprette din Heyloyalty-konto med.

• Klik i menuen i venstre side.
  • Vælg derefter Administrative brugere.
  • Klik på Opret administrator bruger.

Bemærk: Den bruger, du opretter her, skal kun bruges i forbindelse med integrationen.

• Vælg og indtast dit brugernavn (e-mail) og en adgangskode.

Sørg for at indstillingerne er som vist herunder på screenshottet. Husk især, at du under Brugerrettighedersørger for at klikke fluebenet til ved webshop. Resten skal ikke klikkes til.

• Klik på Opret, når du er klar.

OBS! Scroll helt ned i bunden og tjek at din bruger er oprettet, for at sikre at mailadressen kan bruges.

Opret Google Shopping Ads*

Du kan oprette Google Shopping Ads* i ScanNet. Det er let og effektivt.

• I venstre side skal vælge Kontrolpanel/Webshop.
  • Klik på Prisindeks.
  • Find herefter Google Shopping Ads på siden og sæt flueben.
  • Klik til sidst på Gem.

* Google Shopping Ads skaber mere trafik og en højere klikrate sammenlignet med tekstannoncer. Det er dem, der vises direkte i søgeresultaterne og sidder øverst/til højre, når du laver en (produkt)søgning på Google.

Opret Heyloyalty-konto

Når du har fulgt guiden, som vist ovenfor, så skal du indtaste din nyoprettede bruger i oprettelsesfelterne nedenfor.

Det var det. Nu er det din tur.