Sådan integrerer du Heyloyalty med din SmartWeb-webshop

I denne guide viser vi, hvordan du integrerer din SmartWeb-webshop med Heyloyalty. Hvis du sætter strøm til forbindelsen mellem din shop og os, så får du adgang til et af markeds bedste e-mail marketingsystemer. Så spring ud i det, det er nemt og hurtigt overstået, og så er du godt på vej imod at booste din forretnings omsætning.

Denne guide indeholder; API-adgang, Opret bruger, Opret Google Shopping AdsOpret Heyloyalty-konto og integration med eksisterende Heyloyalty-konto.

Du kan også se vores videoguide.

API-adgang

For at sikre forbindelse mellem din webshop og Heyloyalty skal du tillade API-adgang.

• Vælg Kontrolpanel i menuen i venstre side.
  • Vælg derefter API.
  • Sæt flueben i API adgang og klik på Gem.

Opret ny bruger

Du skal oprette en ny administrator-bruger, som du skal bruge til at oprette din Heyloyalty-konto med.

• Klik i menuen i venstre side.
  • Vælg derefter Administrative brugere.
  • Klik på Opret administrator bruger.

Bemærk: Den bruger du opretter her, skal kun bruges i forbindelse med integrationen.

• Vælg og indtast dit brugernavn (e-mail) og en adgangskode.

Når du har indtastet e-mail og kodeord, skal du under 'Adgang til' vælge 'API'.

• Klik på Opret når du er klar.

NB: Scroll helt ned i bunden og tjek at din bruger er oprettet, for at sikre at mailadressen kan bruges.

Opret Google Shopping Ads

Du kan oprette Google Shopping Ads* i SmartWeb. Det er let og effektivt.

• I venstre side skal vælge Kontrolpanel/Webshop.
  • Klik på Prisindeks.
  • Find herefter Google Shopping Ads på siden og sæt flueben.
  • Klik til sidst på Gem.

* Google Shopping Ads skaber mere trafik og en højere klikrate sammenlignet med tekstannoncer. Det er dem, der vises direkte i søgeresultaterne og sidder øverst/til højre, når du laver en (produkt)søgning på Google.

Opret Heyloyalty-konto

Når du har fulgt guiden, som vist ovenfor, så skal du indtaste din nyoprettede bruger i oprettelsesfelterne nedenfor.

Det var det. Nu er det din tur.

Integration med eksisterende Heyloyalty-konto

Har du allerede en Heyloyalty-konto, men har ikke oprettet den igennem integrationen? Så har vi en let løsning til dig.

Du kan integrere din SmartWeb-shop med din Heyloyalty-konto, det eneste du skal gøre er at følge alle de ovenstående punkter indtil 'Opret Heyloyalty-konto'. Så du skal oprette administrativ bruger med API-adgang, tillade API-adgang og aktivere Google Shopping Ads.

Herefter skal du i Heyloyalty integrere din webshop med vores system. Her skal du bruge dit SmartWeb-id (det vil ligne sw1234) og din nye administrative bruger.

Bemærk! Integrationen kræver, at din konto er registreret med SmartWeb som reseller. Hvis du er i tvivl, så kan du kontakte vores CST, de kan give dig svaret på det.

Mail: customersuccess@heyloyalty.com

Telefon: 87 300 333

I Heyloyalty skal du under 'Indstillinger' klikke på 'Integration', og derefter klikke på vores integration til Wannafind, ScanNet og Curanet.

Når du klikker på anvend vil du blive mødt af følgende pop-up.

Her skal du indsætte dit shopid og bruge din nye brugers informationer til at oprette integrationen. Klik på 'Opret', når du har udfyldt felterne med dine oplysninger.

Når du har gjort dette, er din integration flyvende.