4.7.4 Opsæt Win back buyers

Med 'Win back buyers' funktionen, kan du opsætte en autoresponder til at trigge på, når dine kunder, som normalvis køber produkter fra din webshop, ikke har handlet i x antal dage eller uger på din webshop. Autoresponderen vil trigge og derefter sende dine kunder en mail, med indhold du definerer. det kan være med og uden Raptor indhold.
Før du kan oprette 'Win back buyers' skal du have aktiveret og udfyldt Business intelligence-oplysningerne på den pågældende liste. Trigger aktiv hos Raptor.

Denne guide indeholder; opret 'win back buyers'.

Step 1 - opret 'Win back buyers'

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger og aktiveret 'Business Intelligence', er du klar til at oprette din 'Win back buyers' autoresponder. Dette gør du under fanebladet 'Automatisering'. Her trykker du på 'opret ny autoresponder'.

Her vælger du først hvilken type autoresponder du ønsker, e-mailSMS eller SMS+. Du kan anvende 'Win back buyers' triggeren uanset hvilken type du vælger. Du kan dog kun indsætte produkter i typen e-mailDerfor vil den resterende guide fokusere på opsætning af e-mail autoresponder.

Ved step 1 skal du udfylde de nødvendige oplysninger til autoresponderen. Under trigger-type skal du vælge 'Onsite adfærd' og under handling skal du vælge 'Win back buyers'.

Når du opretter en autoresponder i Heyloyalty, vil du normalvis alene skulle sætte dit udsendelsestidspunkt i forhold til Heyloyalty's system. Men når du opretter 'win back buyers', så skal du oprette dit ønskede udsendelsestidspunkt i Raptor. Udsendelsestidspunktet i Heyloyalty skal sættes til 'straks', så udsendes din autoresponder så snart Raptor giver Heyloyalty besked. Den besked bliver sendt efter det udsendelsestidspunkt du bestemmer i Raptor.

Når du har udfyldt de nødvendige informationer på step 1, er du klar til at gå videre til designet af din autoresponder på step 2 og afslutte på step 3. Læs mere her - step 2, step 3.