4.7.3 Opsæt Win back visitors

Med funktionen 'Win back visitors' kan du opsætte en autoresponder til at trigge på, når et medlem, som ofte besøger din site/shop, stopper sine besøg. Din autoresponder vil blive udsendt, måske med en opfordring til medlemmet om at kigge forbi igen - det er helt op til dig, du designer den helt selv.

Før du kan oprette 'Win back visitors' skal du have aktiveret og udfyldt Business intelligence-oplysningerne på den pågældende liste.

Denne guide indeholder; opret 'win back visitors'.

Step 1 - opret 'win back visitors'

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger og aktiveret 'Business Intelligence', er du klar til at oprette din 'Win back visitors' autoresponder. Dette gør du under fanebladet 'Automatisering'. Her trykker du på 'opret ny autoresponder'.

Her vælger du først, hvilken type autoresponder du ønsker, e-mailSMS eller SMS+. Du kan anvende 'Win back visitors' triggeren uanset hvilken type du vælger. Det er dog kun typen e-mail, som vil kunne indeholde produkter. Derfor vil den resterende guide fokusere på opsætning af e-mail autoresponder med trigger-typen 'Win back visitors'.

Ved step 1 skal du udfylde de nødvendige oplysninger til autoresponderen. Under trigger-type skal du vælge 'Onsite adfærd' og under handling skal du vælge 'Win back visitors'.

Når du opretter en autoresponder i Heyloyalty, vil du normalvis alene skulle sætte dit udsendelsestidspunkt i forhold til Heyloyalty's system. Men når du opretter 'Win back visitors', så skal du oprette dit ønskede udsendelsestidspunkt i Raptor. Udsendelsestidspunktet i Heyloyalty skal sættes til 'straks', så udsendes din autoresponder så snart Raptor giver Heyloyalty besked. Den besked bliver sendt efter det udsendelsestidspunkt du bestemmer i Raptor.

Når du har udfyldt de nødvendige informationer på step 1, er du klar til at gå videre til designet af din autoresponder på step 2 og afslutte på step 3. Læs mere her - step 2, step 3.