4.7.2 Opsæt Product interest

Med funktionen 'Product interest', kan du oprette en autoresponder, som vil trigge på et medlems interesse i et produkt. Rettere sagt, så vil autoresponderen trigge på at et medlem har set på et specifikt produkt, eksempelvis 6 gange indenfor 4 dage. Din autoresponder vil så kunne indeholde det pågældende produkter og andre rekommanderede produkter. Det er helt op til dig.

Før du kan tage 'Product interest' i brug, skal du have en aktiv Raptor integreret i din webshop og i Heyloyalty. Derudover skal du have aktiveret og udfyldt dine Business intelligence-oplysninger for den pågældende liste.

Denne guide indeholder; opret 'Product interest'.

Step 1 - opret 'Product interest'

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger og aktiveret 'Business Intelligence', er du klar til at oprette din 'Product interest' autoresponder. Dette gør du under fanebladet 'Automatisering'. Her trykker du på 'opret ny autoresponder'.

På step 1 skal du vælge, hvilken autoresponder-type du ønsker (e-mail, SMS, SMS+). Du kan vælge denne trigger til alle tre typer, men du vil kun kunne indsætte produkterne i en e-mail autoresponder. Derfor vil denne vejledning omhandle typen e-mail.
Du skal på step 1 udfylde felterne 'Trigger-type' og 'Handling', med 'Onsite adfærd' og 'Product interest'

Du skal på step 1 også vælge autoresponderens udsendelses-tidpunkt - altså hvor lang tid der skal gå fra den bliver triggeret til, at den bliver udsendt. I eksemplet nedenfor er muligheden 'straks' valgt, men du vælger helt selv.

Når du har udfyldt de nødvendige informationer på step 1, er du klar til at gå videre til designet af din autoresponder på step 2 og afslutte på step 3. Læs mere her - step 2, step 3.