4.7.5 Opsæt Ting købt

Med funktionen 'Ting købt' kan du opsætte en autoresponder, som vil trigge på et medlems køb af et produkt. Du kan eksempelvis opsætte din autoresponder til, at den skal indeholde en serviceopfølgning, eller lignende, 7 dage efter medlemmet har handlet. Det er selvfølgeligt helt op til dig, hvad du ønsker at din autoresponder skal indeholde.

Før, du kan opsætte en 'Ting købt' funktion, skal du have aktiveret og udfyldt dine Business Intelligence oplysninger, for den pågældende liste.

Denne guide indeholder; opret 'Ting købt'.

Step 1 - opret 'Ting købt'

Når du har gjort det ovenstående, er du klar til at få opsat 'Ting købt'. Funktionen er en automatiseret funktion (autoresponder), så du skal oprette en autoresponder under 'Automatisering' i Heyloyaltys faneblad.

Når du vil oprette en autoresponder, som trigger på 'Ting købt', skal du på step 1 vælge trigger-typen 'Onsite adfærd' og vælge handlingen 'Ting købt'

Du vil kunne bruge triggeren, uanset hvilken autoresponder-type du vælger (e-mail, SMS, SMS+), men produkterne vil kun blive vist i e-mailtypen. Derfor vil denne guide, vejlede til opsætning af typen e-mail.
Du skal under step 1 også bestemme, hvilket udsendelses-tidspunkt din autoresponder skal have - altså hvornår autoresponderen skal udsendes.

Når du har udfyldt de nødvendige informationer på step 1, er du klar til at gå videre til designet af din autoresponder på step 2 og afslutte på step 3. Læs mere her - step 2, step 3.