Sådan integrerer du Heyloyalty med PrestaShop

Du kan nu integrere et af markedets bedste e-mail marketingsystemer med din Prestashop-webshop. Med Heyloyalty får du et system, der er udviklet med e-commerce i fokus. Vores mission er, at du oplever et boost i din forretnings e-mail marketing indsats.

Du skal selvfølgelig have en Prestashop-webshop, før du kan lave integrationen - det giver sig selv. Men du skal derudover også have en Heyloyalty-konto, før du kan få sat strøm til integrationen.

Vi giver dig en ganske gratis Freemium-konto, hvor du kan sende 1.000 mails om måneden. Så længe du holder dig til de 1.000 mails og 200 medlemmer samlet på dine lister, ser du ikke en regning fra os.

Ring eller skriv til os, så du kan komme i gang med din gratis Freemium-konto.

Ring til os på: 87 300 399

Skriv til os på: customersuccess@heyloyaty.com

Vi viser i denne guide, hvordan du får sat strøm til integrationen mellem Heyloyalty og din webshop. Når du har trukket din Heyloyalty-konto.

Denne guide indeholder; Download og upload af Heyloyalty-modul, konfiguration mellem Prestashop og Heyloyalty og download af Heyloyalty-modul.

Du kan også se denne supportvideo, der viser, hvordan du integrerer med din Prestashop-webshop med Heyloyalty.

Download og upload af Heyloyalty-modulet

Før du kan komme i gang med at udnytte integrationen mellem Heyloyalty og Prestashop, skal du downloade vores modul til din webshop.

Du kan downloade modulet ved at klikke på her. Du henter modulet fra Github, det er vigtigt, at du henter den version af modulet, der understøtter din Prestahopversion. Det kan du se på Github. Du skal downloade den fil, der hedder HeyloyaltyPrestashop.

Upload

I din Prestashop administration skal du under 'Modules' klikke på 'Modules and services'.

Herefter skal du uploade zip-filen ved at klikke på 'Upload a module'.

Du vil blive mødt af følgende pop-up-vindue:

Her uploader du din zip-fil.

Konfiguration mellem Prestashop og Heyloyalty

Når installationen er færdig, vil du blive mødt af følgende:

Klik herefter på 'Configure'. Her skal du indsætte dine API-oplysninger fra din Heyloyalty-konto. Her er en guide, så du kan finde dine oplysninger.

Når du har indsat dine API-oplysninger ind, så skal du klikke på 'Save'-ikonet i højre hjørne. Herefter kan du vælge, hvilken liste dine medlemmer skal importeres til.

Klik igen på 'Save'-ikonet.

Så er er du klar til at kaste dig ud i Heyloyalty og Prestashop integrationen. Go' fornøjelse ;-)