Follow

4.7.7 Win back (uden Raptor)

'Win back' er en automatiseret besked, du kan bruge til at genaktivere de kunder, der ikke har handlet i x antal dage i din webshop. I øjeblikket er der to måder at oprette sådan en autoresponder på i Heyloyalty. Den ene er en løsning med vores integrationspartner Raptor. Den anden løsning beskriver vi i denne guide. Denne løsning kræver, at du har et brugerfelt af typen dato på din liste, der importerer data om dine medlemmers sidste købsdato. 

Opsæt 'win back' på din liste
Med en 'win back' kan du sætte din autoresponder op til at trigge på, når et medlem, som normalvis køber produkter i din webshop, ikke har købt noget i x antal dage. Når autoresponderen trigger på det, vil din kunde modtage en besked, som du skal designe. 

For at opsætte 'win back'-funktionerne skal du først tilføje et 'felt' til din liste. Derudover anbefaler vi, at 'Smart Update' skal stå på On.

3.png

Feltet skal hedde 'Last_Buy_Date' og typen skal være 'Dato'. 

2.png

Opret automatisering Win Back

Når du har gjort ovenstående, skal du oprette en autoresponder. Det gør du ved at trykke 'Opret ny autoresponder' under menupunktet 'Automatisering'. 

Når du har tilføjet feltet skal du oprette en automatisering, hvor du vælger den liste, som du lige har tilføjet feltet 'Last_Buy_Date'. Dernæst vælger du ud fra 'trigger-type': 'Brugerdato'. 

1.jpg

Når du har gjort det, skal du ud fra 'Vælg dato felt' vælge feltet 'Last_Buy_Date. 

5.png

Når du har udfyldt de nødvendige informationer på step 1, er du klar til at designe din autoresponder. Vejledning i dette kan du læser mere om, her. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk