Follow

Trin 3: Template

En template er den faste ramme om dit kampagneindhold. Du behøver ikke kende til HTML-koder for at oprette din egen template – vi har et udvalg, du kan vælge mellem. Hvis du har kendskab til HTML-koder, kan du selv justere eller lave din egen ramme. Denne guide indeholder: Opret template, preview af template, indsæt template og når du koder din egen template

Vi har også lavet to videoguides, som viser, hvordan du opretter og tilpasser dine templates. Du kan se, hvordan du opretter en template, her. Du kan se, hvordan man tilpasser en template, her.

Template-1.png

Opret template

For at oprette en template, skal du først finde på et ’Navn til templaten’. Dette er kun til intern brug, så du kan kende forskel på dine templates. Dernæst skal du ’vælge type’ af template.

Template-2.png

Under type af template har du 6 valgmuligheder: E-mail, Open Graph arikel, Open Graph Produkt, Raptor feed, Raptor onsite triggers og produktfeeds. Open Graph, Raptor og produktfeeds er integrationer, du kan tilvælge. Læs mere om integrationerne, her.

Vælg type

template_2.jpg

Når du har valgt ’E-mail’, kan du hernæst vælge, hvilken type e-mail template du vil have. Ligeledes er det er med de andre typer templates. 

template3.jpg

Preview af template

Når du har valgt en template, kan du se, hvordan templaten ser ud og/eller indsætte den ved henholdsvist øjet og fluebenet.

Bemærk: Du skal klikke på fluebenet, før du kan oprette templaten.

template_4.jpg

Hvis du klikker på øjet, kan du se et preview af den pågældende skabelon.

 

Indsæt template

Du klikker på fluebenet for at indsætte templaten. Når du har klikket på fluebenet, dukker der en masse kode op i den sorte boks. Du behøver ikke lade dig skræmme, hvis du ikke kender til HTML-koder, de er der blot, hvis du kender til kodesproget og vil justere på skabelonen. Vi har også en guide, så du let kan justere templaten, selv om du ikke kender til HTML-koder: Standard templates.

Denne meddelelse betyder blot, at alt hvad der står i den sorte boks nederst på siden vil blive erstattet af den kode, du nu vil indsætte.

Hvis du er tilfreds med skabelonen/templaten og synes, at den passer til din kampagne, klikker du på ’opret template’ 

Template-3.png

Derefter kan du nu vælge din nye template i step to, når du opretter en kampagne eller automation. Du finder dit template under ’Mine templates’ 

Template-4.png

Når du koder din egen template.

  • Der skal være et flettefelt for indhold i E-mail templaten, hvis du vil bruge Heyloyalty's editor til at lave dine kampagner.
  • 'Ny kode' kræver at du har kode på din liste.
  • For Raptor onsite triggers vil 'Tabtkurv url' kun fungere efter hensigten, hvis templaten er til Tabt kurv 
Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk