Trin 6: Opsæt win back og velkomsthilsen

'Win back'-funktionerne og 'velkomsthilsen' er alle autorespondere. Det vil sige, at det er beskeder, som du selv designer, der udsendes automatisk, når et medlem trigger den bestemte autoresponder. I denne vejledning kan du læse om at opsætte 'win back'-funktionerne og 'velkomsthilsen'. Du kan læse mere om opsætning af andre autorespondere, her.

Denne guide indeholder; opsæt 'win back' på din listeopret automatisering 'win back' og opsæt 'velkomsthilsen'.

Du kan også se vores videoguide nedenfor.

Opsæt 'win back' på din liste
Med en 'win back' kan du sætte din autoresponder op til at trigge på, når et medlem, som normalvis køber produkter i din webshop, ikke har købt noget i x antal dage. Når autoresponderen trigger på det, vil din kunde modtage en besked, som du skal designe.

For at opsætte 'win back'-funktionerne skal du først tilføje et 'felt' til din liste. Derudover anbefaler vi, at 'Smart Update' skal stå på On.

Feltet skal hedde 'Last_Buy_Date' og typen skal være 'Dato'.

Opret automatisering Win Back

Når du har gjort ovenstående, skal du oprette en autoresponder. Det gør du ved at trykke 'Opret ny autoresponder' under menupunktet 'Automatisering'.

Når du har tilføjet feltet skal du oprette en automatisering, hvor du vælger den liste, som du lige har tilføjet feltet 'Last_Buy_Date'. Dernæst vælger du ud fra 'trigger-type': 'Brugerdato'.

Når du har gjort det, skal du ud fra 'Vælg dato felt' vælge feltet 'Last_Buy_Date.

Når du har udfyldt de nødvendige informationer på step 1, er du klar til at designe din autoresponder. Vejledning i dette kan du læser mere om, her.

Opsæt 'velkomsthilsen'

En autoresponder med 'velkomsthilsen', er en besked der afsendes automatisk, når et nyt medlem tilmelder sig din liste. Det kan eksempelvis være et nyt medlem på din nyhedsbrevsliste.

For at opsætte en 'velkomsthilsen' skal du oprette en ny autoresponder. Det gør du under menupunktet 'Automatisering'.

På step 1 skal du udfylde felterne med den nødvendige information. Under 'vælg liste' skal du vælge den liste, som du ønsker, at din autoresponder skal tilknyttes. Under 'trigger-type' skal du vælge 'tilmeld'. Derudover skal du vælge det tidspunkt din 'velkomsthilsen' skal udsendes på. Vi anbefaler, at da det er en 'velkomsthilsen' du udsender, at du sætter den til en 'straks' udsendelse. Dette betyder også, at du ikke skal angive en 'spærretid'.

Når du har udfyldt de nødvendige informationer, er du klar til at gå videre til design af din 'velkomsthilsen' på step 2.