Follow

Trin 5: Opsæt tabt kurv

Når du har integreret Heyloyalty med din webshop, kan du nemt opsætte ‘tabt kurv’, som er en autoresponder, der sender en e-mail, hvis en kunde har lagt noget i sin kurv men ikke køber produktet. ‘Tabt kurv’-funktionen kræver: Et aktivt produktfeed og et tracking-script.

Denne guide indeholder: Et aktivt produktfeed, tracking-script og opret tabt kurv.

Du kan se vores supportvideoer til opsætning af tabt kurv nedenfor. Her er både tabt kurv med Raptor og HL-BI præsenteret. 

OBS!  En tabt kurv-mail sendes kun til de af de kunder, som har tilmeldt sig dit nyhedsbrev/liste - og som er blevet parret i Heyloyalty.

Et medlem bliver parret i det øjeblik, at han eller hun klikker i en af dine mails. Derfor er det en god ide at lave fx en velkomstmail, hvor du får medlemmet til at klikke på noget. På den måde bliver medlemmet parret fra start.

Så før man kan modtage en tabt kurv-mail, skal man opfylde følgende:

1. Være tilmeldt din liste i Heyloyalty (hvor din tabt kurv-mail er tilknyttet)

2. Være parret - altså have klikket på noget i din mail

Et aktivt produktfeed

For at opsætte ‘tabt kurv’ skal du have opsat og integreret din webshops produktfeed i Heyloyalty. Hvis du tænker “Hvad er produktfeed?” kan du læse mere, her. Du kan tilgå dit produktfeed ved at åbne fanen "Integrationer", og vælge productfeed modulet. Hvis ikke det er aktiveret, kan du læse mere om opsætning af produktfeed, her.

mceclip1.png

Tracking-script og opsætning af tabt kurv

Resten af opsætningen af din tabte kurv, kan du læse om her.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk