Follow

Trin 5: Opsæt tabt kurv

Når du har integreret Heyloyalty med din webshop, kan du nemt opsætte ‘tabt kurv’, som er en autoresponder, der sender en e-mail, hvis en kunde har lagt noget i sin kurv men ikke køber produktet. ‘Tabt kurv’-funktionen kræver: Et aktivt produktfeed og et tracking-script.

Denne guide indeholder: Et aktivt produktfeed, tracking-script og opret tabt kurv.

Du kan se vores supportvideoer til opsætning af tabt kurv nedenfor. Her er både tabt kurv med Raptor og HL-BI præsenteret. 

OBS!  En tabt kurv-mail sendes kun til de af de kunder, som har tilmeldt sig dit nyhedsbrev/liste - og som er blevet parret i Heyloyalty.

Et medlem bliver parret i det øjeblik, at han eller hun klikker i en af dine mails. Derfor er det en god ide at lave fx en velkomstmail, hvor du får medlemmet til at klikke på noget. På den måde bliver medlemmet parret fra start.

Så før man kan modtage en tabt kurv-mail, skal man opfylde følgende:

1. Være tilmeldt din liste i Heyloyalty (hvor din tabt kurv-mail er tilknyttet)

2. Være parret - altså have klikket på noget i din mail

Et aktivt produktfeed

For at opsætte ‘tabt kurv’ skal du have opsat og integreret din webshops produktfeed i Heyloyalty. Hvis du tænker “Hvad er produktfeed?” kan du læse mere, her. Du tjekker under menupunktet ‘Indstillinger’ på fanebladet ‘Integrationer’ om dit produktfeed er aktiveret og fungerer. Hvis der står redigér ved produktfeed er det aktiveret. Hvis ikke det er aktiveret, kan du læse mere om opsætning af produktfeed, her.

dd.jpg

Tracking-script

Under menupunktet ‘Indstillinger’ skal du vælge fanebladet ‘Liste-integrationer’. Her skal du vælge ‘webhook med kategori’

sjkdf.jpg

Herefter kommer du til en oversigt over de lister, hvor du har opsat ‘webhook med kategori’. På denne side skal du trykke på ‘Opsæt HL på liste’.

wtks_kl_s.jpg

Her skal du angive hvilken liste du vil knytte dit produktfeed til. Derudover skal du bestemme hvor lang din session skal være. Sessionslængden bestemmer du helt selv, men vi anbefaler at længden sættes til mellem 45 minutter og 3 timer.
Bemærk! Du skal angive sessionslængden i minutter (eksempelvis - 3 timer = 180).

asof.jpg

Opret 'Tabt kurv'

Når du har gjort det ovenstående, er du klar til at få opsat 'tabt kurv'. Funktionen er en automatiseret funktion, så du skal oprette en autoresponder under 'Automatisering'. På step 1 vælger du triggeren ’Onsite adfærd’ og herefter handlingen ’Webhook med kategori’. Ud for trigger-kategori skriver du ‘abandoned_basket’

 ss.jpg 

Du kan anvende triggeren, uanset hvilken autoresponder-type (e-mail, sms, sms+) du vælger, men selve produkterne fra medlemmets tabte kurv kan du kun indsætte i en autoresponder af typen e-mail. Vejledningen herfra handler derfor om opsætningen af ’Tabt kurv’ i en e-mail-autoresponder.

Du skal i step 1 også angive, hvornår denne autoresponder skal udsendes. Vi anbefaler, at du vælger ‘straks’, da du under opsætning af tracking-script indtaster i ‘sessiontid’, hvor lang tid der skal gå, før webshoppen fortæller Heyloyalty, at der har været et tabt kurv-event. Det vil sige, at du justerer, hvor lang tid der går mellem at brugeren har forladt en kurv, personen ikke har købt, til at personen får en mail i ‘sessiontid’ og ikke ‘udsendes på tidspunkt’.

sssl.jpg

Du kan læse mere om design af ‘tabt kurv’ på step 2, her. Det eneste vi vil nævne i denne vejledning, er, at Heyloyaltys ‘tabt kurv’-funktion figurerer, som et felt ved navn ‘webhook med kategori’ på step 2.

dkdkd.jpg

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk