6.4 Produkter direkte i kurv fra mail

Sidder du inde med en webshop, der er hosted hos SmartWeb, kan du udnytte vores template 'Standard produktfeed med Smartweb tilføj til kurv'. Templaten gør det muligt for dine modtagere at lægge dine produkter direkte i kurven på din webshop - fra din e-mail. På den måde fjerner du et led i købsrejsen. Det er smart! Uden denne template skal dine modtagere først forbi din webshop og klikke på køb/læg i kurv. Her sker det direkte fra din mail til dem.

I denne guide viser vi, hvordan du nemt opretter denne template. Guiden indeholder; Opret template, indsæt shop-URL og brug af template.

BEMÆRK! Denne template kan kun bruges for SmartWeb-brugere. Derudover vil varen blive lagt direkte i kurven fra mailen, derfor vælger kunden ikke selv farve eller størrelse, før produktet ender i kurven. Dette valg bliver taget for dem automatisk, men de kan gå tilbage fra kurven og foretage valget.

Opret template

Før dine kunder kan lægge dine produkter direkte i kurven fra dine mails, skal du have lavet en brugbar template. Det gør du i Heyloyalty under 'Template'.

Her skal du oprette en ny template.

Herefter skal du navngive din template og vælge 'Produktfeeds' under type.

Vælg herefter 'Standard produktfeed med Smartweb tilføj til kurv'.

Herefter skal du klikke på fluebenet.

Du møder en advarsels-pop-up, her skal du bare klikke 'OK'.

Din template er nu genereret og klar til tilpasning.

Tilpas Template

Din template er nu klar til at blive skræddersyet til din webshop. Det gør du ved at indsætte din webshops URL to steder i templaten.

I linje 49 og 54 skal du udskifte "yourwebsite.com" med din egen URL.

Brug af template

For at bruge din template skal du på step 2 af dit design indsætte produktfeed-blokken. Her vælger du din nyoprettede template.

Valg af template.

Når du har valgt den korrekte template, er lige ud af landevejen ligesom med al andet produktfeed. Læs meget mere om det lige her.