Sådan integrerer du din ScanNet, Hostedshop eller Wannafind-webshop med Heyloyalty

I denne guide viser vi, hvordan du integrerer din Wannafind eller ScanNet-webshop med Heyloyalty.

OBS!

Har du en eksisterende Heyloyalty-konto skal du være sikker på, at vi har den registreret som en Wannafind eller ScanNet-reseller. Hvis ikke den er registreret som dette, kan du ikke integrere din webshop med Heyloyalty.
Er du i tvivl om, hvilken reseller din Heyloyalty-konto har - så kontakt vores Customer Success Team på enten mail eller telefon.

Mail: customersuccess@heyloyalty.com

Telefon: 87 300 333

Hvis du ikke har en Heyloyalty-konto i forvejen, kan du igennem din administration trække en Freemium. Det kan du se mere om i denne guides step 2.

Denne guide indeholder; Opret administrator-bruger, opret Heyloyalty-konto, integrér med Heyloyalty og skift til betalende konto.

Derudover kan du i denne guide også læse, hvordan du opgraderer din Heyloyalty-konto (Demo) til en betalende, samt hvordan du ændrer på din pakkestørrelse.

Step 1: Opret administrator-bruger med API-adgang

I din webshop-administration skal du oprette en administrativ bruger med API-adgang.

• Klik på "Administrative brugere"

• Klik på "Opret administrator bruger"

• Udfyld informationerne

• Klik på API under "Adgang til"

• Klik på "Opret"

• Tjek, om din bruger er blevet gemt

Sidste skridt før integrationen er, at du skal tjekke, hvorvidt API er aktiveret. Det gør du under API i Kontrolpanellet.

Step 1.2: Google Shopping Ads

For at få dit produktfeed automatisk integreret i Heyloyalty skal du aktivere dine Google Shopping Ads. Det gør du under 'Prisindeks'.

Sæt flueben i Google Shopping Ads. Husk at gemme det, ellers får du ikke dit produktfeed med over.

Step 2: Opret Heyloyalty-konto

Login på dit ScanNet kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk/ eller på dit Wannafind kontrolpanel https://controlpanel.wannafind.dk/

Klik på din shop under ”Mine Produkter”

Klik på “tiløj & fjern tilvalg”

Klik på ”Bestil”

Gennemfør ordren:

Klik ok og der bliver sendt en mail med login:

Det er nu muligt at logge ind direkte fra kontrolpanelet:

Step 3: Integrér med Heyloyalty

I Heyloyalty skal du integrere din webshop ved at indsætte dit shopid og bruge din nye administrative bruger.

Her kan du finde dit shopid.

I Heyloyalty skal du under 'Indstillinger' klikke på 'Integration', og derefter klikke på vores integration til Wannafind, ScanNet og Curanet.

Når du klikker på anvend vil du blive mødt af følgende pop-up.

Her skal du indsætte dit shopid og bruge din nye brugers informationer til at oprette integrationen. Klik på 'Opret', når du har udfyldt felterne med dine oplysninger.

Step 4: Skift fra Freemium til betalende konto

Login på dit ScanNet kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk/

eller på dit Wannafind kontrolpanel https://controlpanel.wannafind.dk/

Klik på din shop under ”Mine Produkter”

Klik på “tiløj & fjern tilvalg”

Vælg ny HL plan og klik på ”Juster valg” og gå til betaling.

Herfra er processen, som du kender fra din daglige gang i ScanNet og Wannafind.

Opgradering fra Demo til betalende

1: Klik på Heyloyalty demo:1.jpg

2: Klik på Opgradér din demo:

3: Skift til ”Heyloyalty” og vælg størrelse, og klik på ”forsæt skiftet:

3.png 4: Bekræftet skiftet:

Herefter går systemet til betalingen som er Wannafinds og ScanNets standardflow (som du nok kender :D)

Ændring af pakkestørrelse på eksisterende konto

1: Klik på den pågældende Heyloyalty konto under ”mine produkter”

2: Klik på ”skift størrelse” i venstremuen.

3: Vælg ønskede størrelse og klik på ”fortsæt skiftet”

4: Bekræftet skiftet

Herefter går systemet til betalingen som er Wannafinds og ScanNets standardflow.