Trin 1: Opret afsenderprofil

Under fanebladet "Indstillinger" finder du "Afsenderprofiler". En afsenderprofil er dine afsender-oplysninger. Det er vigtigt at oprette sikker identifikation, så du undgår at bliver markeret som spam. Denne guide indeholder: oversigt, opret ny afsender og sikker identifikation af din afsender-e-mail.

Læs denne guide, eller du kan se vores support video.

Oversigt

Her ser du en oversigt over dine afsenderprofiler.

Oversigten giver dig mulighed for at se hvornår profilen er oprettet, om det er en sms- eller e-mail-afsender, samt hvilken afsender-e-mail du bruger til de forskellige profiler.

OBS: Du skal oprette to afsenderprofiler (en til e-mail og en til SMS), hvis du både vil sende sms og e-mails, også selvom du sender fra samme afsendernavn.

Du kan altid vende tilbage og redigere eller slette en afsenderprofil ved at klikke på symbolerne ud for den ønskede profil.

Opret ny afsender

I ’Opret ny afsender’ laver du nye afsenderprofiler.

Først skal du skrive et afsendernavn. Derefter skal du vælge afsendertype.

Skal du udsende både e-mails og sms’er, skal du oprette mindst to afsendere. Én til hver kampagnetype. Ved afsendertypen 'sms' skal du huske at vælge et navn med mindst tre karakterer (ellers driller det på iPhones) Og du kan max skrive 11 tegn.

Sikker identifikation af din afsender-e-mail

Du kan under 'Verificeret afsenderprofil' se, hvordan du får lavet en sikker identifikation af din afsender-e-mail: