Trin 4: Opsæt Produktfeed

Med et integreret produktfeed Heyloyalty henter automatisk dine produkter fra din webshop, så du nemt og smart kan indsætte dine produkter i dine e-mails.

Denne guide viser, hvordan du opsætter dit produktfeed og produktfeed templates.

Vi henter automatisk et standard Google Shopping-feed fra din webshopadministration. Det vil sige, hvis du ønsker et customdesignet feed i Heyloyalty, så skal du bygge det selv. Kontakt DanDomain for nærmere information.

Opsæt Produktfeed

Du skal blot generere dit produkfeed i din DanDomain-webshop og indsætte produktfeed-nøglen i din Heyloyalty-app. Se denne video for en guide til synkronisering af dit produktfeed med din Heyloyalty-konto, eller læs guiden nedenfor.

Du skal starte med at generere dit produktfeed under 'Produkter' i dine 'Shopindstillinger'.

I bunden af denne side skal du indtaste noget tekst i feltet 'Google produktfeed nøgle', det er ligegyldigt, hvad du skriver i feltet. Tryk efterfølgende på 'Gem'.

Når du har trykket på 'Gem', så vil din feed-nøgle blive generet. Denne skal du kopiere, og derefter klikke ind i Heyloyalty-app'en.

I Heyloyalty-app'en skal du indsætte din feed-nøgle i feltet 'Produkt feed'.

Når du har gjort det, så husk at trykke 'Gem', ellers har det været spildt arbejde :D...

Dit produktfeed bliver automatisk overført til din Heyloyalty-konto. Du er nu klar til at kaste dig ud i at lave nyhedsbreve, autorespondere og e-mail marketing væsentligt hurtigere og lettere med dit produktfeed.

Produktfeed templates

Heyloyalty tilbyder en standardskabelon, som også er kendt fra RSS-feeds, Raptor-produktfeeds og Open Graph. Her kan du vælge, hvad dine feeds skal indeholde og redigere udseendet af overskrift, beskrivelse, billede, pris, førpris, og knap.

Ud over vores standard template, tilbyder vi en række færdige designs.

Har du brug for et andet design eller supplerende informationer til dine feeds/produktvisninger, er det muligt at lave din helt personlige template direkte i Heyloyalty. Dette er muligt via menupunktet’Template’, men kan også styles, når du indsætter produkter i maildesigneren på step 2.

Heyloyalty tilbyder som standard en række flettefelter, som du kan vælge imellem, når du selv laver din skabelon (se billede).

Indholdet af disse flettefelter hentes via såkaldte metatags fra din webshop. Du kan også få lavet yderligere metatags med tilhørende flettefelter via personlige skabeloner. Dette beskrives nærmere i afsnittet nedenfor.

Personlige skabeloner/’custom templates’ kræver, ligesom opsætning og integration af produktfeeds, visse tekniske forudsætninger. Derfor tilbyder vi opsætning samt sparring om indhold og design gennem vores tætte samarbejdspartner Loyalitetsbureauet.