Trin 4: Opsæt Produktfeed

Med et integreret produktfeed Heyloyalty henter automatisk dine produkter fra din webshop, så du nemt og smart kan indsætte dine produkter i dine e-mails.

Opsæt Produktfeed

Du skal blot generere dit produkfeed i din DanDomain-webshop og indsætte produktfeed-nøglen i din Heyloyalty-app. Se denne video for en guide til synkronisering af dit produktfeed med din Heyloyalty-konto, eller læs guiden nedenfor.

Du skal starte med at generere dit produktfeed under 'Produkter' i dine 'Shopindstillinger'.

I bunden af denne side skal du indtaste noget tekst i feltet 'Google produktfeed nøgle', det er ligegyldigt, hvad du skriver i feltet. Tryk efterfølgende på 'Gem'.

Når du har trykket på 'Gem', så vil din feed-nøgle blive generet. Denne skal du kopiere, og derefter klikke ind i Heyloyalty-app'en.

I Heyloyalty-app'en skal du indsætte din feed-nøgle i feltet 'Produkt feed'.

Når du har gjort det, så husk at trykke 'Gem', ellers har det været spildt arbejde :D...

Dit produktfeed bliver automatisk overført til din Heyloyalty-konto. Du er nu klar til at kaste dig ud i at lave nyhedsbreve, autorespondere og e-mail marketing væsentligt hurtigere og lettere med dit produktfeed.