Trin 2: Opret liste

Når du opretter en Heyloyalty-konto igennem din DanDomain-webshop, så oprettes der automatisk en liste på din konto i Heyloyalty. Den hedder automatisk 'DanDomain list'. Du kan finde den under menupunktet lister i Heyloyalty.

'Smart Update' skal altid være 'On' på din DanDomain-liste.

Når du vælger den automatisk oprettede liste i Heyloyalty-app'en i din DanDomain-webshop, vil dine nye medlemmer blive automatisk oprettet på listen.

Har du allerede en bunke af medlemmer? Frygt ikke, du kan eksportere dem fra dit system, derefter kan du importere dem til din liste i Heyloyalty.