Follow

Leadscore App - Opsætnings-guide

Du har allerede mange leads og potentielle købere i din marketingdatabase, du kan bare ikke se, at de er kvalificerede og klar til opfølgning.

Følg denne guide - Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg. 

Guiden indeholder; Opsætning, opsætning i Heyloyaltyopsætning af LeadScoreApp og brug for hjælp?

LSA_1.png LSA_2.png LSA_3.png
Se hvilke sider et lead besøger
på hjemmesiden.
Overvåg og kvalificer dine leads til opfølgning. Sælg mere effektivt til
kvalificerede leads.

 

Opsætning

Når dine medlemmer klikker på et link i dit nyhedsbrev og besøger din hjemmeside, så efterlader de altid et digitalt fodaftryk…

… det kan LeadScoreApp opsamle og anvende til at beregne en interesseprofil på medlemmet og sende resultatet tilbage til Heyloyalty. Når du aktiverer LeadScoreApp, så får du følgende felter på din liste i HeyLoyalty:

  • Leadscore total - Der viser, hvor tæt et medlem er på at foretage en købsbeslutning. Jo højere score, jo varmere er leadet.
  • Lead journey stage – Fra et medlem ankommer på listen, til de bliver en loyal kunde, foregår kunderejsen i forskelige trin. Denne kan oprettes i LeadScoreApp, så du kan segmentere og målrette nyhedsbreve til dine medlemmer under hele deres kunderejse.
  • All Profiles – Alle kategorier som et medlem har vist interesse for.
  • Profile last engaged – Den kategori som et medlem sidst har besøgt på din hjemmeside.
  • Profile winner - Den kategori som dit medlem har vist størst interesse for.
  • All Segments - Alle segmenter som et medlem er tagget op i, i
  • Website last visit date - Hvornår medlemmet sidst besøgte din hjemmeside.

Opsætning i Heyloyalty

Først skal du oprette en demo på LeadScoreApp. I mail kvitteringen får du et login til LeadScoreApp og en API nøgle, som du skal bruge i Heyloyalty.

Denne opsætning giver dig:

  • En automatisk opdatering af alle dine medlemmer i LeadScoreApp.
  • Tracking på alle links i dine nyhedsbreve.
  • Muligheden for at se alle dine medlemmers adfærd på din hjemmeside i LeadScoreApp.

(Husk trin 1 og 2 i LeadScoreApps opsætning – Indsæt tracking koden på din hjemmeside)

 Du skal indsætte din API nøgle fra LeadScoreApp under 'Listeintegrationer', som du finder under fanebladet 'Indstillinger'. Her trykker du på 'Opsæt LeadScoreApp'.

LSA_Guide_1.jpg

Tryk på 'Opsæt LeadScoreApp på liste'. 

LSA_Guide_2.jpg

Herefter skal du vælge, hvilken liste du ønsker at tilknytte din LeadScoreApp-konto til. Her efter indsætter du API nøglen i feltet 'LeadScoreApp API nøgle'. Husk at trykke 'Gem', ellers har det været spildt arbejde.

LSA_Guide_3.jpg   

Opsætning af LeadScoreApp

Log ind med dit oplyste brugernavn eller bestil gratis adgang, her.  

I det øverste højre hjørne er der et tandhjul, klik her på setup.


Se videoguides, her. Du kan begynde med 'Punkt 2: Kom i gang'.

1: Opret domæner – 5 minutter
Opret de domæner du ønsker tracking på. Det kan være flere forskellige domæner, også subdomæner.

LSA_4.png

2: Implementering af koden  – 10 minutter
De fleste hjemmesider har et administrations-område, hvor der kan indsættes trackingkoder. Typisk samme sted som Google Analytics. Koden kopieres fra LeadScoreApp, og indsættes i feltet til trackingkoder. Her vises et eks. fra WordPress.


LSA_5.png

3: Opret Jurney  stage – 5 minutter (Frivilligt)
Stage bruges, hvis du vil anvende LeadScoreApp som et CRM system til at holde styr på de forskellige trin, som dine medlemmer går igennem i salgsprocessen. Så kan du i systemet se, hvor mange leads du har på de forskellige trin og indrette særlige regler for opfølgning og automatiske opkvalificering af leads.

LSA_6.png

4: Opret lead score – 10 minutter
Hver side, et lead besøger på din hjemmeside, afslører noget om, hvor langt de er i deres købs-overvejelser. Opret regler, så de sider, der viser, at et lead er tæt på at købe, giver 5 point. De sider der ikke direkte afslører noget om kunden opsættes til 1 point. Reglerne baserer sig på URL strukturen, og kan opbygges mere eller mindre avanceret, hvis du ønsker.

Start med at oprette 5-10 ord og angiv hvor mange point de hver især skal give.

LSA_7.png

5: Opret Interesseprofiler (10 minutter)
Hvert klik på din hjemmeside afslører noget om, hvad din kunde interesserer sig for. Brug LeadScoreApps profilerings funktion til at segmentere leads efter dine produkter, målgrupper eller købsadfærd.

LSA_8.png

6: Opret integration til HeyLoyalty (2 minutter)

For at afslutte integrationen af Heyloyalty med LeadScoreApp skal du indsætte Heyloyalty's API nøgle og secret i LeadScore. 

Du finder API nøglen under menupunktet 'Indstillinger', her vælger du fanebladet 'Kontooplysninger'. Nederst finder du API nøgle og secret. Disse skal kopieres over i LeadScoreApp.

LSA_API.jpg På din LeadScore-konto skal du under 'Integrations' indsætte nøgle og secret under Heyloyalty. Du finder 'Integrations' under 'Setup'. 

LSA_9.png

Så er systemet sat op, og tracking kører på din hjemmeside.

Nu er det op til dig at indrette scores, stages, segmenter og mails, så du får skabt dét overblik og flow i salgsprocesserne og automatiske mailflows, som du ønsker.

Hvis du ikke har en kørende procedure for at genaktivere dine leads, så prøv at vække dem til live igen med en ny vinkel eller en anden tilgang til at løse deres behov.

Brug for hjælp? Ring eller skriv

Hos Heyloyalty er vores Customer Success Team altid er klar til at give en hånd med, for at du får succes med din e-mail marketing. Alt hvad vi kan vise dig eller forklare i Heyloyalty er gratis support.

Skriv eller ring, så finder vi vejen for dig.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk