addwish - Personlige brugeroplevelser

Giv dine modtagere en personlig brugeroplevelse med addwish integreret i Heyloyalty. Du kan med addwish udsende e-mails med brugerrekommanderet indhold, som bliver hentet direkte fra din shop. Følg denne korte guide og få gavn af addwish i din Heyloyalty-konto.

Bemærk! Integrationen kræver, at du allerede har eller opretter en konto hos addwish.

Denne guide indeholder; HTML-snippet fra addwish og brug af snippet i Heyloyalty

HTML-snippet fra addwish

Du skal hente en HTML-snippet fra din addwish-konto, som efterfølgende skal indsættes på step 2 i opsætningen af kampagner og autorespondere i Heyloyalty.

Du finder HTML-snippeten på din addwish-konto under 'Newsletter content' i menuen til venstre, når du er logget ind på addwish. Under 'Newsletter content' skal du vælge 'Manual campaigns'.

Herefter skal du vælge den kampagne, hvis kode du ønsket at indsætte i Heyloyalty. Når du har valgt den ønskede kampagne, så skal du trykke på 'Code snippet' og kopiere den viste kode.

Brug af snippet i Heyloyalty

På step 2, som du kan læse mere om her, af din opsætning af kampagner og autorespondere kan du bruge din snippet. Du skal på step 2 vælge en blok i højre side og indsætte den i dit design. Derefter skal du vælge indholds-blokken 'HTML'. add4.png

Når du har trukket blokken over i dit design, skal du indsætte den kopierede snippet fra addwish ind. Det gør du ved at trykke på 'Kilde'.

Når du trykker på 'Kilde' vil et vindue komme frem, hvor du skal indsætte den kopierede snippet.

Tryk på ok-knappen, så vil dine produkter blive sat ind i din kampagne/autoresponder.

Bemærk! Hvis billederne fra addwish ikke er smallere end det tilladte indhold på din template, så vil de blive stillet ovenpå hinanden i stedet for ved siden af hinanden. Du kan i koden fra addwish redigere dette alt efter, hvordan du ønsker, udseendet skal være.