Follow

Velkommen til Heyloyaltys flowbuilder

Introduktion til vores Flowbuilder

Du er trådt ind i vores flowbuilder-univers. Det kan lyde pompøst og voldsomt, det er det nu ikke. Men det er en ny verden, der åbner sig for dig. Du kan nemlig bruge Heyloyaltys flowbuilder til at bygge skræddersyede og automatiserede rejser for dine kunder. 

Dine kunder får mere værdi ud af din kontakt og henvendelse - hvilket giver mere værdi i din forretning. Det er ikke bare smart, det er super smart. 

Hvad er Heyloyaltys flowbuilder? 

Vi har længe gået med en tanke om, at gøre det endnu lettere for dig at bruge automatisering i din e-mail marketing, så du kan skabe værdi for dine kunder. Derfor har vi nu lavet flowbuilderen. 

Du kan skabe automatiserede kunderejser og bygge serier af e-mails og sms'er, der reagerer på dine kunders ageren. Du kan med flowbuilderen bygge et automatiseret 'træ', der håndterer dine kunders forskellige handlinger, uden du skal løfte en finger. 

Helt præcist kan du med vores flowbuilder bygge en flow, hvor du eksempelvis opretter en winback buyers-mail, til de kunder der ikke har handlet i 40 dage på din webshop. Det smarte ved vores flowbuilder er, at du udover denne første henvendelse kan designe, hvad der skal ske efterfølgende. 

Hvad skal der ske, hvis dine modtagere ikke åbner din e-mail, eller måske ikke klikker videre til webshop? Du kan med flowbuilderen opsætte et utal af forskellige scenarier, så uanset hvad dine medlemmer gør - har du taget højde for det. 

Det virker måske uoverskueligt, men bare rolig, vores flowbuilder er super nem at bruge. Du kan i vores guides læse mere om, hvordan de enkelte funktioner fungerer. Nedenunder kan du se en kort video, hvor vi præsenterer flowbuilderen. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk