Follow

Step 2: Design og opbygning af dit flow

Hvis du er klikket her forbi, så må det betyde, at du har fået indstillet din trigger på første step. Er det ikke tilfældet, kan du (ved at klikke her) blive klogere på indstilling af triggers.

Har du indstillet din trigger, er du klar til at klikke videre til designet og opbygningen af dit flow. Det step, kan du læse mere om i denne guide. 

I denne guide kan du læse mere om, hvordan dit slow skal opbygges. Her viser vi det generelle overblik over flowbuilderen. Vores flowbuilders enkelte funktioner er nærmere beskrevet i deres individuelle guides. 

Denne guide indeholder; 

Oversigt:

Når du klikker videre fra trigger-oversigten, møder du følgende side (vi har her valgt Tilmeld-triggeren): 

FLB1.jpg

Dette er din "byggeplads". Her skal du bygge dit fantastiske flow. På byggepladsen har du forskellige muligheder, før vi dykkere dybere ned i, hvordan du bygger dit flow - viser vi indretningen frem. 

Øverst i designområdet kan du altid se, hvilken trigger du har valgt på step 1. Her har vi valgt en tilmeldings-trigger. 

FLB2.jpg

Hvis du beslutter dig for at ændre dine indstillinger (fx trigger-typen) kan du øverst på siden klikke på 'Ændre indstillinger'.

FLB3.jpg

Øverst i venstre side kan du se, hvilken liste du arbejder med. Denne kan du også rette i dine indstillinger, hvis du ønsker en anden liste. 

FLB4.jpg

Når du er færdig med at bygge dit flow, så skal det jo gemmes - eller har det været spildt arbejde. Du kan gemme flowet både øverst og nederst på siden. 

2.6.png

Indsæt elementer:

Når du skal indsætte elementer i dit flow, skal du klikke på det lille +. 

2.7.png

+'et vil altid komme efter et nyt element.

Klikker du på +'et, møder du pop-up-menuen 'Tilføj element'. 

2.8.png

Som du kan se på billedet, har du fem forskellige elementer, du kan bruge i dit flow: 

E-mail, sms, betingelse, forsinkelse og Facebook. De enkelte elementer kan du læse nærmere om i deres individuelle guides. I resten af guiden kan du se, hvordan du bygger dit flow. 

Bemærk! Før du kan bruge Facebook-elementet, skal du være Business-kunde i Heyloyalty. 

Sådan bygger du dit flow: 

Start med at tilføje det element du ønsker som startpunkt i dit flow. Det kunne eksempelvis være en e-mail. 

1.2_element.png

Her kan du se, at under elementet er der endnu et +. Klikker du på det, tilføjer du endnu et element til dit flow. Det kunne eksempelvis være en forsinkelse på 5 dage. Det betyder, at fra første udsendelses-element til den udsendelse går der 5 dage. 

2_element.png

Nu har du allerede skabt fundamentet for dit flow med en første udsendelse og en forsinkelse. Du kan nu krydre flowet yderligere. Hvordan? Ganske enkelt. Brug en betingelse. Klik på det fornemme + og tilføj en betingelse. 

betingelse.png

En betingelse giver dig mulighed for at opstille to scenarier: et positivt og et negativt. 

Du kan eksempelvis lave en betingelse, der lyder sådan; Åbner modtageren min velkomstmail (første udsendelse i flow).

Hvis ja, så skal der ikke ske mere. Hvis nej, så skal han/hun have endnu en mail eller en sms.

betingelse_2.png

 

Dit flow kan du selvfølgelig gøre større end det viste. Du kan fx kombinere positivsiden i din betingelse med vores Facebook-integration. Med den tilføjet kan du målrette din Facebook-indsats efter det enkelte medlems behov. 

Mangler du inspiration til de uendelige muligheder med Heyloyaltys flowbuilder - så klik forbi vores caseside, hvor du blive klogere og inspireret. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk