Indstillinger: Sms

Så du vil gerne vide mere om, hvordan du indstiller dine sms-udsendelser i Heyloyaltys flowbuilder. Du er heldig, det er nemlig i guiden her, du finder alt, hvad der er værd at vide om netop det (som overskriften nok allerede havde fortalt dig).

Indstillinger:

Når du har tilføjet sms-elementet til dit flow, skal du i venstre side tage stilling til nogle enkelte indstillinger.

I venstre side skal du udfylde navnet på din sms. Det er kun til internt brug, så dine modtagere opdager aldrig, at du fx kalder din sms for "Olé", "Kanon John-sms'en" eller "Sms 1" - det er helt op til dig.

Derudover skal du vælge afsender. Men når det er gjort, så er du klar til at klikke på 'Gem sms indstillinger'.

Når du har gemt dine indstillinger, kan du gå videre til at oprette din sms. Så klik på 'Opret' - herefter er det ligesom, når du ellers designer sms'er i Heyloyalty. Læs mere om designet af sms'er lige her.