Follow

8.6.2 Dynamisk indhold

Har du tilkøbt denne mulighed, som gør, at du kan indsætte produkter fra din webshop, der er målrettet det enkelte medlems adfærd, er der nogle tekniske aspekter, vi gerne vil gøre opmærksom på:

Det er meget vigtigt, at du – for at få det bedste udseendemæssige resultat i din kampagne – sørger for, at dine produktnavne og –beskrivelser er kompatibelt med vores program.

Dette betyder, at du skal sikre(muligvis i samarbejde med en eventuel teknisk afdeling), at dit produktfeed er rimelig ens og uden for lange produktnavne.

Hvis du i dit produktfeed har lange produktnavne, fx ”Nivea pH neutral antiperspirant deodorant-creme mod forskellige former for svedgener, 75,6 ml.”, kommer det til at se problematisk ud i kampagne-designet. Især hvis du har et andet produkt, hvor der fx står ”Nivea deodorant-creme”. Dette bevirker, at dine produkter ikke vil blive placeret ensartet i kampagnen.

Så hvis du har forholdsvis enkle og korte produktnavne, optimerer du også din chance for et harmonisk udseende.

Hvad angår produktbeskrivelser, så er det samme princip som ved navnene – husk, at du under ’Udseende’ og 'Beskrivelse' kan vælge det 'Antal tegn', der skal vises i beskrivelsen:

 

Hvis din beskrivelse i produktfeed’et fylder mere end det valgte antal tegn, vil du opleve, at teksten splittes – og en uafsluttet/pludselig afbrudt tekst pynter ikke i kampagnen, fx ”Deodorantens patenterede opskrift giver en unik og aktiv beskyttelse mod …” (og så stoppes teksten der). Det virker uprofessionelt og giver også et ukurant udseende.

Hvis du synes, det er et lidt for stort arbejde, at gøre alle produktbeskrivelserne strømlinede, så anbefaler vi, at du helt udelader beskrivelserne – det gør du også i ’Udseende’ ved at fjerne fluebenet ud for ’Beskrivelse’. At udelade beskrivelsen har ikke den store betydning, hvis modtagerne tydeligt kan se på dit billede, hvilket produkt der er tale om. Er de så interesserede, kan de altid klikke på billedet og læse beskrivelsen i din shop.

Uanset hvad er det ikke muligt at lave fuldstændig ens produktnavne og –beskrivelser, da et ’I’ fylder mindre end et ’M’ osv. Der er dog minimal chance for, at det vil være iøjnefaldende i det endelige resultat.

En anden væsentlig faktor er de forskellige typer af browsere og e-mail-klienter, der kan have indflydelse på, hvordan kampagnen vises. Derfor kan vi ikke anbefale nok gange, at du tester din kampagne inden udsendelse – lav også gerne udvidede tests.

 

 

Bemærk: Hvis vi skal lave dine kampagner for dig, vil vi gøre vores bedste for, at designet ser optimalt ud, men du er selv ansvarlig for, at dit produktfeed stemmer forholdsvis overens med ovennævnte. Hvis det gør det, skal vi nok give dig det mest tilfredsstillende og brugervenlige resultat.

NB! Eksemplerne er lavet med Heyloyalty's standard template og ikke custome (bruger) templates.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk