Standardfelter

Felter, vi i forvejen har lavet til din tilmeldingsformular, fordi de - afhængig af din virksomhed - har en høj grad af relevans.

Vælg de felter, du har behov for at vide om medlemmet.

Husk, at du som minimum skal have e-mail eller mobilnummer på dine medlemmer - gerne begge dele.

Udover de felter, som vi har oprettet i forvejen, kan du også oprette dine egne, personlige felter.

Du bruger felterne til segmentering og til at flette fx medlemmets/virksomhedens navn ind i din kampagne.