Mail-Merge

Hvis du har tilkøbt denne funktion, kan du sende dynamiske generede og automatiske kampagner baseret på dine medlemmers adfærd. Du kan fx sende kampagner ud, der er målrettet det enkelte medlems køb fra din webshop eller ud fra, hvad medlemmet har klikket/ikke har klikket på (onsite adfærd). Fx "Er du glad for dit nye køb? - Vi vil blot fortælle dig, at returretten udløber om en uge, hvis du skulle have ombestemt dig" eller "Måske du stadigvæk er interesseret i denne skjorte, som du har kigget på - den er netop nu ekstra nedsat".

Formuleres det rigtigt, betragter medlemmerne det som ekstra kundeservice fremfor forsøg på salg.

Mail-Merge hænger tæt sammen med det, der kaldes Business Intelligence.

Læs mere om muligheder og priser.