Business Intelligence

Kort fortalt er Business Intelligence (BI) anvendelse af data til at forbedre virksomhedens indtjening og konkurrenceevne.

Hvis du har tilkøbt denne funktion. kan du med BI får du maksimal udbytte af dine data, fx afrapportering af onsite adfærd, brugere, anbefaling og køb.

Træf dine beslutninger på baggrund af disse data, så vil du opleve, at du beriger dine medlemmer fremfor at belemre dem.

Via cookies trackes dine medlemmers adfærd - og lader dig bruge den i din kommunikation. Det giver mulighed for at skabe langt mere relevant indhold end du kan på traditionel vis - og så sker det hele automatisk.

BI spiller tæt sammen med det, der kaldes Mail-Merge.

Læs mere om muligheder og priser.