Business Intelligence

Kort fortalt er Business Intelligence (BI) anvendelse af data til at forbedre virksomhedens indtjening og konkurrenceevne.

Hvis du har tilkøbt denne funktion, kan du med BI få maksimal udbytte af dine data, fx afrapportering af onsite adfærd, brugere, anbefaling og køb.

Træf dine beslutninger på baggrund af disse data, så vil du opleve, at du beriger dine medlemmer frem for at belemre dem.

Via cookies tracker Heyloyalty dine medlemmers adfærd - og lader dig bruge den i din kommunikation. Det giver mulighed for at skabe langt mere relevant indhold, end du kan på traditionel vis - og så sker det hele automatisk.

BI spiller tæt sammen med det, der kaldes Mail-Merge.

Læs mere om muligheder og priser.

Hvad gør jeg så nu?

Nu kommer spørgsmålet så: hvad skal du bruge?

Og det afhænger af behov, ønsker og præferencer. Der er flere muligheder med Heyloyalty og alt efter dit valg, får du forskellige muligheder.

HeyCommerce - Heyloyaltys eget BI værktøj

HeyCommerce er vores eget værktøj, som giver dig en lang række muligheder for at kunne sende automatiseret mails, baseret på kunders adfærd. Det giver dig samtidig mulighed for at rekommandere matchende eller relaterede produkter, ud fra kundernes egen adfærd.

Hertil kommer der flere muligheder, som tabt kurv, product interest mv.

Raptor Smart Advisor

Raptor Smart Advisor er fuldt integreret i Heyloyalty. Så sammen med diverse triggers, får du mulighed for at rekommandere produkter direkte inde i dit nyhedsbrev. På den måde sikre du at produkterne har den højest mulige interesse, for hver enkel modtager.

Raptor Smart Advisor integrationen kommer også med en lang række funktioner i samme dur som HeyCommerce.