Follow

Seriøs rekruttering - det virker!

Du kan være nok så go’ til at designe kampagner, finde på fede emnelinjer og relevant indhold, men det hjælper bare ingen (og slet ikke dig selv), hvis din database både er halvtom og fyldt med knap så valide informationer.

Nej, du skal IKKE købe din oplysninger ude i byen. Det kan, ifølge lovgivningen, være fuldt ud lovligt, at købe medlemmer, som tilmelder sig din database gennem f.eks. konkurrencesites. Men selvom det kan virke dejligt let og ligetil pludselig at have et hav af medlemmer i databasen, så er det ikke en fremgangsmåde, der får mange anbefalinger med sig.

Personer, som tilmelder sig på denne facon har sjældent en egentlig interesse i din virksomhed, og derfor vil du ligeledes sjældent opleve god feedback på dine kampagner.

Først og fremmest skal der naturligvis være en mulighed for at tilmelde sig dit nyhedsbrev på din hjemmeside, og har du en facebook-profil er det her oplagt at få lavet en tilmeldingsapplikation.

Har du også en fysisk butik, er det selvfølgelig nærliggende at lave medlemsrekruttering via traditionelle tilmeldingskort eller lidt mere fikst – med en iPad i butikken. Dette gælder naturligvis også i forhold til deltagelse på messer, udstillinger m.v.


Og ja, konkurrencer! En fantastisk finte, hvis man har et ønske om at få mange medlemmer i databasen hurtigt. Vær dog opmærksom på at medlemmer som kommer til gennem konkurrencer, ikke altid er lige dedikerede og købevillige efterfølgende, da de har tilmeldt sig under nogle specielle forudsætninger.


QR-koder er jo også en oplagt mulighed. Koder, som fx linker til en mobilvenlig tilmeldingsformular – se, det er moderne, og hvis du researcher lidt, er hjælpen hertil tættere på end du tror.

Og husk nu at få de vigtige oplysninger – ikke for få – ikke for mange.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk