Produkter

Har du tilkøbt dette, og installeret scripts og produktfeed på din webshop, kan du indsætte produkterne direkte i din kampagne (e-mail og sms+). Det giver dig et væld af muligheder for fx at ramme kunder, der fx køber mange kjoler ('Mest sælgende') eller klikker meget på - men køber ikke - fitnesstøj ('Mest viste'). Eller du kan tage udgangspunkt, hvad andre, med samme profil som medlemmet, har købt eller klikket på ('Rekommanderede').