Heyloyalty

Dit yndlings loyalitetsværktøj.

Heyloyalty er et sms- og marketing system, hvorigennem det er muligt at kommunikere med sin datase, som f.eks. kundeklubmedlemmer.

Som bruger vil du opleve et yderst brugervenligt system, som samtidig indeholder et væld af muligheder.

Heyloyalty indeholder alle tænkelige funktioner og måske endda nogle, du ikke har tænkt på.

Segmentering, statistik og bouncehåndtering er blot nogle af de mange vigtige funktioner i kampen for at skabe og fastholde loyale kunder.

Men det er mere end det – med muligheden for de såkaldte autoresponders vil du kunne kommunikere til dine kunder baseret på deres købsadfærd.

Temmelig smart - temmelig rart!

Besøg Heyloyaltys hjemmeside.