Dubletter

En dublet er normalt en tro kopi af noget andet, i Heyloyalty referer det til identiske medlemsoplysninger.

Ved import af medlemmer skal du vælge, hvordan du vil håndtere dubletter, når du importerer en liste.

Det kan fx være, at et medlem er kommet til at oprette sig to gange, at du har flere forskellige medlemmer med ens e-mailadresse osv.

I de fleste tilfælde giver bedst mening at bruge email til at identificere dubletter, og i langt de fleste tilfælde giver det bedst mening ikke at tillade dubletter på dine lister.

Da størrelsen på din pakke blandt andet afgøres af antallet af medlemmer, er der sjældent en god grund til at have de enkelte medlemmer liggende to gange. Derfor tillader nye medlemslister i Heyloyalty som standard ikke dubletter.