Følge op?

Godt spørgsmål!

Det afhænger som altid af alt fra dit produkt, din målgruppe, timingen osv. I Heyloyalty får du under alle omstændigheder muligheden for at sætte dine egne automatiske beskeder op.

Her kan du med baggrund i dine medlemmers historik og handlinger bestemme hvad der skal udløse en opfølgning.

Det kan være et køb der skal udløse en spørgeundersøgelse (se SurveyMonkey-integration), et klik på et specifikt produkt du gerne vil følge op så kunden køber det, tabt kurv, fødselsdag hvor du tilbyder rabatkode osv.

Din opfølgning kan både være en ny e-mail, en sms - eller måske en opringning? Alt efter dine ressourcer, dit produkt og økonomi - og hvad der giver mest mening.

Husk at have respekt for din målgruppe, og tænk i kundeservice frem for salg. Spørg dig selv, hvordan du vil have det og vær positiv og inviterende. Du kommer langt og oftest helt i mål, hvis du beriger med relevant indhold. Så simpelt er det, faktisk.

Kontakt Loyalitetsbureauet og få sparring fra specialisterne. Med erfaring fra mere end 300 kundeklubber i Norden siden 2001 og indgående kendskab til loyalitetsskabende forretning bliver du godt klædt på.