API

... er en forkortelse for Application Programming Interface.

API'et gør det muligt for forskellige programmer at 'tale' sammen, og det betyder blandt andet, at du med API kan udveksle data på tværs af programmer.

API gør det derfor væsentligt nemmere for programmører at lave ekstra programmer til eksisterende programmer.

Betragt API som en slags stikdåse, det eneste du behøver at vide er API'et, hvordan serveren er konstrueret eller af hvem er ligegyldig - du sætter bare 'stikket' i, og din integrering er 'good-to-go'.