Follow

Animerede billeder

Skal du indsætte animerede billeder i dine kampagner, skal du lige være opmærksom på en ting.

Animerede billeder (fx animerede GIF-filer) må ikke være større (i pixels) end størrelsen på den celle, de skal indsættes i. Ellers nedskaleres billedet i Heyloyalty, og så forsvinder animationen.

Dvs. hvis din skabelon er 600 px bred (som tilfældet er med standardskabelonen), og du indsætter et animerede billede på 550 px (i en celle, som er den eneste på rækken), er der ikke noget problem. Men hvis dit billede er 600 px bred, kan det godt blive et problem, fordi der typisk er noget luft/padding mellem skabelonen og blokken og mellem blokken og cellen/indholdet.

Hvis du vil fjerne luften mellem skabelonen og blokken, gør du det under indstillinger for skabelon:

Skriv ’0’ i feltet ’Padding i px’

Hvis du vil fjerne luften mellem blokken og cellen/indholdet, skal du vælge indstillinger for cellen:

Her skriver du også ’0’ i feltet ’Luft/padding’.

Alternativt skal du som nævnt sikre dig, at bredden på dit billede IKKE er bredere end cellen. Husk at det er cellens bredde, du skal sigte efter, og ikke skabelonens bredde - med mindre du fjerner luften som vist ovenfor.

Dit billede må desuden max fylde 2 MB, og Heyloyalty understøtter formaterne PNG, JPG, GIF.

Til sidst vil vi lige nævne, at visse e-mail-klienter ikke kan afspille animerede billeder. Det drejer sig fx om Outlook 2007-2013 og Windows Phone 7.

Derfor er det som altid en god ide at teste din kampagne, inden du sender den ud. Og husk at få testen sendt til en e-mail-klient, som godtager animerede billeder. 

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk