3.5 Flyt/kopier medlemmer mellem lister

Det er muligt at flytte eller kopiere medlemmer mellem dine lister. Denne guide indeholder: Sådan flytter du medlemmer mellem dine lister.

Sådan flytter du medlemmer mellem dine lister

Dette gør du ved at gå til ’listeoversigt’, hvor du derefter klikker på ’se medlemmer’ (ved den liste, du ønsker at flytte dine medlemmer fra) under ’kontrolpanel’.

1.jpg

Derefter kommer du ind på siden ’medlemsoversigt for listen: (navn på listen)’, her kan man i bunden vælge "Handling for flere medlemmer".

Her kan du bl.a. vælge at flytte eller kopiere de valgte eller alle medlemmer til en anden liste. Derudover kan du også eksportere valgte. Læs mere om at eksportere medlemmer, her.

mceclip1.png

Bemærk: Når du skal flytte medlemmer fra en liste til en anden, skal du tage stillingtil følgende:

 1. Vælg din liste
 2. Vælg den handling der ønsker der skal være, hvis der findes en dublet på modtagerlisten*
  1. "Gør ingenting" flytter/kopiere kun medlemmet, hvis der ikke findes en dublet på modtagerlisten.
  2. "Overskriv dubletten" flytter/kopiere medlemmet fra afsender listen og sletter alle felter, som ikke findes på dubletten på modtagerlisten. Det vil sige, hvis email support@heyloyalty.com flyttes fra afsenderlisten til modtagerlisten og der ikke findes et fornavn på medlemmet på afsenderlisten, så vil dette blive slettet fra medlemmet på modtagerlisten.
  3. "Opdater dubletten" flytter/kopiere medlemmet over til modtagerlisten og opdatere de felter, som ikke findes. Hvis der er forskellige data på medlemmet, vil det være data fra afsenderlisten som opdateres over dubletten på modtagerlisten.
  4. "Ignorer dubletter" flytter/kopiere medlemmet over uden at tage hensyn til at der findes et medlem i forvejen. Her flyttes medlemmet upåagtet indstillinger for listen.
 3. Vælg det felt dubletten skal findes ud fra

 

 

*Når du benytter dig af flyt funktionen, kan du vælge forskellige måder at håndtere dubletter på.

mceclip0.png

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk