3.5 Flyt medlemmer mellem lister

Det er muligt at flytte medlemmer mellem dine lister. Denne guide indeholder: Sådan flytter du medlemmer mellem dine lister.

Sådan flytter du medlemmer mellem dine lister

Dette gør du ved at gå til ’listeoversigt’, hvor du derefter klikker på ’se medlemmer’ (ved den liste, du ønsker at flytte dine medlemmer fra) under ’kontrolpanel’.

Derefter kommer du ind på siden ’medlemsoversigt for listen: (navn på listen)’, her kan man i bunden vælge "Handling for flere medlemmer".

Her kan du bl.a. vælge at flytte eller kopiere de valgte eller alle medlemmer til en anden liste. Derudover kan du også eksportere valgte. Læs mere om at eksportere medlemmer, her.

Bemærk: Her skal du være opmærksom på:

1. Der tjekkes ikke for dubletter. Dette skal man selv håndtere forinden eller bagefter.
  2. Der flyttes/kopieres de samme data, som hvis du laver en eksport.
  3. Der medtages ikke alt historisk data som f.eks. åbningsrate eller hvilke mails der er sendt. Dette er specifik for den enkelte liste og vil ofte ikke give mening, hvis man forsøgte at flytte det.