1.1 Dashboard

Dashboard er altid din startside, når du logger ind.

Denne guide indeholder: Kommende kampagner, udsendte kampagner, forbrug denne måned og nyheder.

Kommende kampagner

Kommende kampagner viser de kampagner, du har godkendt og indstillet til et senere tidspunkt.

Du kan trykke på knappen 'Opret kampagne' for at oprette en kampagne. Læs mere her om kampagner, her.

Kontrolpanelet:

Giver dig mulighed for at (venstre mod højre): Rette kampagnen, få vist kampagnestatistikken, se eventuelle A/B splittest detaljer, kopiere kampagnen og slette kampagnen.

Hvis symbolet ”Få vist kampagnestatistik” er gråt og du ikke kan vælge det, kan det skyldes, at du endnu ikke har udsendte kampagner at se statistik på.

Hvis symbolet ”Se eventuelle A/B splittest detaljer” er gråt, og du ikke kan vælge det, kan det være fordi, du endnu ikke har udført en A/B splittest og derfor ikke kan se nogen detaljer.

Udsendte kampagner

Udsendte kampagner viser de fem seneste kampagner, du har udsendt.

Forbrug denne periode

Forbrug denne måned viser antal sendte kampagne e-mails og sms’er samt antal sendte autoresponder e-mails og sms’er. Her kan du let danne dig et overblik over, hvad forbruget har været den pågældende måned.

Hertil kan du trykke på ’Se historik’, for at et få et mere detaljeret indblik i forbruget.

Nyheder

På dashboard kan du ligeledes se de seneste nyheder.