3.2.4 Business Intelligence

Helt simpelt er Business Intelligence en datastrøm mellem to systemer. Du bruger Business Intelligence til at opsætte integrationer i Heyloyalty. Du kan eksempelvis spare mange timer i opsætningen af din kampagne ved at synkronisere din hjemmeside (og dine produkter) med Heyloyalty samt sende automatiske mails ud til kunder, der havde produkter i kurven men ikke købte dem. De to features hedder ’Produktfeed’ og ’Tabt kurv’. Denne guide indeholder: Business Intelligence og opsæt featuren selv.

Business Intelligence

Som udgangspunkt forudsætter vi ikke, at du selv kan sætte en datastrøm op mellem to systemer (Business Intelligence).

Du kan kontakte os, og vi kan hjælpe dig med at sætte det op. Hvis du har mod på det, kan du læse herunder, hvilke steps der skal for at opsætte featuren selv.

Business intelligence er et udtryk inden for softwareløsninger. Vi bruger udtrykket, da det dækker over en softwareløsning, som trækker data ud af et system og indsætter disse data i et andet system.

Opsæt featuren selv

• Først skal du bestille en Raptor-konto. (læs mere om Raptor, her)
  • Derefter skal du implementere raptors tracking-scripts på din webshop eller hjemmeside (tracking-scripts og dokumentation kan findes på din raptor-konto under ”Tracking Scripts” under ’Implementing tracking’)
  • Som det tredje punkt skal du opsætte et produktfeed og efterfølgende ”mappe” det.
  • Så skal du bestille triggers fra Raptor (Du kan kontakte Raptor på deres support)
  • Slutteligt skal du sætte dit raptor customerID og API-key op på den/de liste(r) du ønsker at bruge til business intelligence. Se Heyloyalty’s API, her.

Når du har gjort det, kan du læse om opsætning af ’produktfeed’ og andre integrationer.

Når du har gemt listen, vil nye faneblade blive synlige, der alle har en forskellig funktion og giver dig mulighed for at lave detaljerede indstillinger på listen.

I artiklerne herunder får du en grundig gennemgang af alle fanebladene.

Hop til info om fanebladende: ’Felter og flettefelter’, ’Permission reminder’, ’Link-sporing’, ’Business Intelligence’, ’Nulstil kode’, ’Tilmeld’, ’Afmeld’, ’Opdater’, ’Butikker’, ’Webhooks’ eller ’Google Analytics’.

Fanebladende 'Nulstil kode' og 'Butikker' er kun synlige, hvis du har vinklet 'Kodeord' og 'Butik' af i 'Vælg standardfelter', da du oprettede listen.