6.1 Template-oversigt

Her kan du se eller oprette dine templates. En template er en ramme til dit kampagneindhold. Du bruger dine templates i step 2 (design). Denne guide indeholder: Oversigt over mine templates og opret ny template.

Oversigt over mine templates
I kontrolpanelet har du følgende valgmuligheder:
Fra venstre mod højre: Se et preview af din skabelon, rediger din skabelon, kopier din skabelon og slet din skabelon.

Derudover kan du se ’E-mail templates’ for sig og ligeledes ’Indhold templates’ for sig.

Opret ny template

Slutteligt kan du klikke på ’Opret ny template’ for at oprette en ny skabelon. Du kan læse om at oprette en ny template, her.