Follow

6.2 Opret skabelon

En skabelon er den faste ramme om dit kampagneindhold. Du behøver ikke kende til HTML-koder for at oprette din egen skabelon – vi har et udvalg, du kan vælge mellem. Hvis du har kendskab til HTML-koder, kan du selv justere eller lave din egen ramme. Denne guide indeholder: Opret skabelon, preview af skabelon, indsæt skabelon og når du koder din egen skabelon

Opret template

For at oprette en skabelon, skal du først finde på et ’Navn til skabelon’. Dette er kun til intern brug, så du kan kende forskel på dine skabeloner. Dernæst skal du ’vælge type’ af skabelon.

Under type af skabelon har du 6 valgmuligheder: E-mail, Open Graph arikel, Open Graph Produkt, Raptor feed, Raptor onsite triggers og produktfeeds. Open Graph, Raptor og produktfeeds er integrationer, du kan tilvælge. Læs mere om integrationerne, her.

Vælg type

Når du har valgt ’E-mail’, kan du hernæst vælge, hvilken type e-mail skabelon du vil have. Ligeledes er det er med de andre typer skabeloner.

Preview af template

Når du har valgt en skabelon, kan du se, hvordan skabelonen ser ud og/eller indsætte den ved henholdsvist øjet og fluebenet.

Bemærk: Du skal klikke på fluebenet, før du kan oprette skabelonen.

Hvis du klikker på øjet, kan du se et preview af den pågældende skabelon.

 

Indsæt skabelon

Du klikker på fluebenet for at indsætte skabelonen. Når du har klikket på fluebenet, dukker der en masse kode op i den sorte boks. Du behøver ikke lade dig skræmme, hvis du ikke kender til HTML-koder, de er der blot, hvis du kender til kodesproget og vil justere på skabelonen. Vi har også en guide, så du let kan justere skabelonen, selv om du ikke kender til HTML-koder: Standard templates.

Denne meddelelse betyder blot, at alt hvad der står i den sorte boks nederst på siden vil blive erstattet af den kode, du nu vil indsætte.

Hvis du er tilfreds med skabelonen og synes, at den passer til din kampagne, klikker du på ’opret skabelon’ 

Derefter kan du nu vælge din nye skabelon i step to, når du opretter en kampagne. Du finder din skabelon under ’Mine templates’ 

template1.jpg

Når du koder din egen skabelon.

  • Der skal være et flettefelt for indhold i E-mail skabelonen, hvis du vil bruge Heyloyalty's editor til at lave dine kampagner.
  • 'Ny kode' kræver at du har kode på din liste.
  • For Raptor onsite triggers vil 'Tabtkurv url' kun fungere efter hensigten, hvis skabelonen er til Tabt kurv 
Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk