8.13 Kontooplysninger og API

Se og rediger dine private kontooplysninger her. Derudover finder du API nøgle (API key) og API secret under kontooplysninger. Du kan ikke redigere i dit kontonavn grundet fakturering.

Denne guide indeholder: API key og -secret

Du kan finde dine API-oplysninger under kontoindstillinger, disse finder du ved at klikke på menupunktet 'Indstillinger'.

Det er de oplysninger, der anvendes, hvis du vælger at gøre brug af muligheden for flettefelter. Så vær sikker på, at oplysningerne er korrekte og opdateret.

API key  og -secret

På oversigten vil du også kunne se API nøgle og API secret: