INTEGRATION: HEYLOYALTY MED MAGENTO 2.0

Integration imellem Magento 2.0 (eller senere) og Heyloyalty Opsætning af API på en Magento 2.0 webshop, kan godt lade sig gøre, men kræver en admin-bruger i din Magento-løsning, samt opsætning af et GET eller POST request
Vi har i vores guide forsøgt at lave en step-by-step løsning, for at gøre det nemmere for dig som Heyloyalty-kunde.

Guiden er under konstant udvikling for at gøre det endnu nemmere.

Før du begynder!:

GET eller POST request

Du skal starte med at lave et GET eller POST request, som sender en mail til et specifikt endpoint, når et medlem tilmelder sig.
Når vi har modtager mailen vil medlemmet efterfølgende blive opdateret med data fra Magento.

GET https://integration.heyloyalty.com/api/magento/signup/{apiKey}?email={email}
POST https://integration.heyloyalty.com/api/magento/signup/{apiKey}?email={email}

Bemærk vi sorterer alt der ikke er email fra i første omgang for bare at komme hurtigst muligt videre.

NB: når du starter integrationen ovre i din Heyloyalty konto vælger du din liste og din Magento version

OBS! Integrationen kræver, at du har en Heyloyalty-konto i forvejen.

• I kontrolpanelet vælger du System - Web Services - REST -Roles og tilføj en admin rolle med adgang til alt (Kald den evt. ”Admin” for nemhedens skyld)
  • Gå ind i rollen og giv den adgang til alt i Role API Resources, ved at bruge dropdown menuen ved Ressource Access og vælg ”All”
  • Gå ind i ”Role Users” menuen og tilføj den bruger til gruppen, som skal være den primære bruger til integrationen med din Heyloyaltykonto
  • Gå ind under System - Webservices - Rest Attributes - ”Admin” - vælg Access ALL!!! (Det er ikke nok at krydse af, det skal være "all").
  • Nu går du ind i System - Permissions - Users - Vælg den bruger som skal logge ind - REST Role - afkryds "Admin" af som du oprettede tidligere.

Herefter sætter du blot de nye brugeroplysninger op ovre i Heyloyalty, efter du har valgt din liste og version:

Herefter skulle du kunne få medlemmer over, når de laver et sign-up.