Follow

3.10 Slet medlem permanent fra liste

D. 25. maj 2018 træder en ny persondataforordning (GDPR) i kraft. Dette betyder, at man som medlem skal kunne få slettet sin data permanent hos dig, der sender medlemmerne e-mail marketing. Derfor har vi i Heyloyalty udviklet en smart lille funktion, der gør, at du kan slette dem i to etaper. 

1. Slet medlemmet fra din liste, så det ikke længere optræder på listen.

2. Find det slettede medlem under "Slettede medlemmer" og slet det permanent. Vi tilføjer en række "dummy data", der gør, at din statistik ikke bliver påvirket. 

Vi viser dig i denne guide, hvordan du præcis gør. 

1. Slet medlem

Du sletter et medlem ved at finde det ønskede medlem på din liste. 

  • Klik på menupunktet "Lister"

Guide_1.png

  • Klik på se medlemmer i højre side

Guide_2.png

  • Find det medlem, som du ønsker at slette og klik på slet-ikonet (den lille skraldespand) i højre side. 

Guide_3.png

  • Skriv 'DELETE' i vinduet, men kun hvis du er helt sikker på, at du vil slette medlemmet. 

Guide_4.png

  • Godkend herefter, at du vil slette medlemmet. 

Medlemmet er nu fjernet fra din liste.  Det betyder, at medlemmet er skjult fra din liste - men dets oplysninger er stadig at finde i Heyloyalty. 

Du kan finde medlemmet under afmeldte medlemmer - og her kan du så permanent slette det. 

Det handler næste del af guiden om. 

2. Slet medlem permanent

For at slette dine medlemmer permanent skal du gå ind på listen og vælge følgende visning: 'Vis afmeldte'. Denne finder du ved at klikke på 'Vælg visning' i højre side. 

Guide_5.png

  • Herefter får du vist de medlemmer, der har afmeldt sig - samt de slettede medlemmer. Vælg det medlem, som du ønsker at slette permanent (så det overhovedet ikke er at finde i systemet) og klik på slet-ikonet i højre side. 
  • I vinduet skal du vælge ja/nej til følgende: 
    • Slet alle forekomst af denne e-mail addresse (gemt i e-mail feltet) på min konto
    • Slet alle forekomst af denne mobilnummer (gemt i mobil feltet) på min konto
  • Skriv herefter 'DELETE' i feltet

Guide_7.png

Du sletter nu medlemmet permanent. Men medlemmets data bliver erstattet med "dummy data", så din statistik ikke bliver påvirket. BEMÆRK: Dataen KAN IKKE genskabes, når først det er slettet. 

Når du klikker godkend, er dit medlem permanent slettet. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk