Se antallet af kontakter på din Heyloyalty-konto

I Heyloyalty beregnes prisen for din licens på baggrund af, hvor mange e-mails du sender om måneden - samt hvor mange kontakter du har på din konto. Derfor er det relevant at vide, hvor mange kontakter du reelt har.

Se Heyloyaltys priser her.

I denne artikel viser vi, hvordan du finder set samlede antal kontakter.

Sådan defineres en kontakt i Heyloyalty

Kontakter defineres som det samlede antal modtagere, der eksisterer på din Heyloyalty-konto.

Det vil sige, alle der kan modtage enten e-mail, sms, webpush-notifikation eller anden kommunikation via din Heyloyalty-konto, betegnes som en kontakt.

Eksisterer samme kontakt flere gange på din konto, tælles det som flere kontakter.

Step 1: Hold musen henover tandhjulet i højre hjørne

Øverst i højre hjørne finder du et ikon med en lille mand og et tandhjul. Her skal du holde musen henover. Herefter kan du se alle dine indstillings-faner.

Step 2: Klik på "Forbrug"

Når du holder musen henover tandhjulet, skal du vælge fanen "Forbrug".

Step 3: Find dine kontakter

Under "Forbrug" kan du se, hvor mange e-mails og sms'er du har sendt. Her kan du også finde det samlede antal kontakter på din konto.