reCAPTCHA - undgå uønskede tilmeldinger fra "robotter"

Hvis du oplever at få tilmeldinger fra "robotter", som har fundet din tilmeldingsformular og bliver ved med at tilmelde falske mailadresser, så kan du nu nemt gøre noget ved det.

På alle tilmeldingsformularer lavet via Heyloyalty kan du nu tilføje en reCAPTCHA funktion, så du undgår uønskede tilmeldinger.

En reCAPTCHA på en tilmeldingsformular, vil se således ud:

Sådan gør du

Under indstillingerne for den enkelte tilmeldingsformular kan du aktivere reCAPTCHA funktionen. Så vil den lille firkant lige over tilmeld-knappen komme frem.

Aktivering af funktionen kan ses her: