Intregration med Hostedshop

I denne guide viser vi, hvordan du integrerer din Hostedshop med Heyloyalty.

OBS!
Har du en eksisterende Heyloyalty-konto, kan du stadig lave integrationen mellem din webshop og Heyloyalty. Du skal blot følge guidens trin 1 og trin 2, herefter skal du hoppe til guidens trin 4.

Er du i tvivl om, hvilken reseller din Heyloyalty-konto har,
så kontakt vores Customer Success Team på enten mail eller telefon.

Mail: customersuccess@heyloyalty.com
Telefon: 87 300 399

Trin 1: Aktiver API

Du skal aktivere generel API adgang.

Gå ind under dine indstillinger og vælg API: SOAP og afkryds ”API adgang”

Indstillinger -> API: SOAP

Trin 2: Opret ny medarbejder

Der skal oprettes en medarbejder med API adgang.

Opret en bruger med et fornavn, efternavn, mail og kodeord, som giver mening (se billede 1).
NOTE: Det er vigtigt at du kan huske mailadressen og kodeord til senere brug.

Denne nye medarbejder skal have API adgang (se billede 2)

BILLEDE 1 (Opret medarbejder):

BILLEDE 2 (adgang til SOAP API):

Trin 3: Produktfeed til Heyloyalty

Automatisk feed opsætning

Under ”prisportaler” har du mulighed for at aktivere dit google shopping feed (hvis det ikke allerede er aktivt).

Når du gennemfører integrationen søger vi efter dit google shopping feed og hvis det er aktivt, så henter vi det automatisk ind.

For at aktivere det, skal du ind under ”Prisportaler”, her afkrydser du ”Google Shopping Ads” feltet:

Hvis du foretrækker at bruge en af de andre feed strukturer, kan du sagtens gøre dette.
Det kræver dog at du selv opsætter dit produktfeed i Heyloyalty. Du kan læse om, hvordan det gøres her.

Trin 4: Integrér Heyloyalty med din webshop

Tilføj din webshops information til Heyloyalty.

Inde i Heyloyalty vælger du Integrationer -> Integrationer -> Integrér med HostedShop.

Her skal du udfylde informationerne i felterne. Indtast email og kodeord på den medarbejder du oprettede tidligere.

Derudover skal til tilføje dit shop ID.

Dit shop ID kan findes i højre øverste hjørne i din webshops backend:

Trin 5: Én eller flere lister fra integrationen

Vælg listeopsætning.

Sidst skal du vælge hvordan du ønsker din liste opsætning skal være. Du har mulighed for at vælge imellem:

• Fordelt på flere lister: Der oprettes individuelle lister for dine brugergrupper på din webshop
  • Samlet på én liste: Der oprettes en liste, med et felt der viser hvilken brugergruppe medlemmet tilhører (du kan naturligvis segmentere på brugergrupperne)
  • Både samlet og på flere lister: Denne laver både én samlet liste og flere lister

Vi henter kun medlemmer som har sagt ”Ja tak” til dit nyhedsbrev.

Vi opretter kun en liste/brugergruppe, hvis der er medlemmer som har accepteret nyhedsbrevet ovre i webshoppen. Det er dog et krav at din brugergruppe IKKE er en undergruppe, for at vi kan se den.

Når du trykker på ”opret” vil du få en besked, der bekræfter din import. Dette kan tage lidt tid afhængigt af antal medlemmer og data på disse.

Ved import henter vi medlemsdata og aggregeret købsdata. Dette vil fremgå på medlemmerne på din(e) liste(r).

Du kan godt oprette flere lister på din Heyloyalty konto, men disse vil ikke automatisk sende data til din webshop.

TRIN 6: Opsæt tabt kurv

Vælg webshop -> Design -> Ret Design-> ”Indsæt Javascript”

Her kan du vælge at indsætte scriptet i ”Siden indhold (bunden)”

Herefter skal den nuværende guide følges

SCRIPT TIL SLETNING AF MEDLEMMER FRA DIN WEBSHOP

Vælg Webshop -> Design -> Rediger filer

Når man går fra en gammel DanDomain løsning til en ny, kan man IKKE migrere medlemmer over med "ja tak" til nyhedsbrevet.
Det betyder at medlemmerne skal oprettes på de nye lister først eller importeres til den nye DanDomain shop inden integrationen startes i HL.- Importer til de nye lister i HL, når integrationen er sat op
- Importer først til DD shoppen og sæt så integrationen op