Follow

9.1 Opsætning af Heycommerce

Velkommen til guiden "Opsætning af Heycommerce". Alt tyder på, da du har åbnet denne guide, at du nu er klar til at sætte fut i din e-mail marketing med vores Heycommerce-løsning. Skulle vi være lidt for hurtige i vendingen, og er du i virkeligheden bare gået forkert eller nysgerrig, fair nok, du kigger også bare med i guiden. 

Hvis du imod forventning ikke har gjort dig bekendt med Heycommerce, kan du læse mere om løsningen her. 

I guiden kan du læse om følgende: Aktivering af Heycommerce, udlevering af script, opsætning af Heycommerce på listeniveau

Aktivering af Heycommerce 

Hvis du er interesseret i at komme i gang med vores Heycommerce, skal du kontakte os. Vi skal nemlig aktivere et Heycommerce-plugin på din Heyloyalty-konto. 

Det betyder altså også, at du skal have en konto hos os, før vi kan sætte strøm til Heycommerce. Derudover skal denne konto have en Heycommerce-licens. Du kan læse mere om prissætningen af vores Heycommerce-licens her. 

Tag fat i os, hvis ikke du allerede har fået bekræftet fra os, at vi har aktiveret dit plugin. 

Du kan enten skrive til support@heyloyalty.com - eller ringe på tlf. 87 300 399.

Har du et samarbejde med en af vores partnere, kan du også vælge at tage fat i dem. 

Udlevering af script

Er du ikke allerede 100% med på, hvordan Heycommerce fungerer, får du her den helt korte udgave. 

Det virker ganske enkelt ved, at vi giver dig et Heycommer-script. Dette script skal implementeres på din webshop/site. Når det først er lagt ind, så vil du i fremtiden tracke (spore) dine medlemmers adfærd på din webshop.

Når du tracker dine kunders digitale fodspor, indsamler du en enorm mængde data – som du kan bruge i din e-mail marketing.

Hvordan får jeg fingrene i scriptet? Spørger du måske. 

Du finder scriptet i vores guide her

Vær opmærksom på, at du skal bruge dine API-oplysninger til at implementere scriptet. Hvis du ikke allerede ved, hvor du kan finde disse, har vi en lille guide til dig her. 

Volder implementeringen af scriptet problemer, kan du altid tage fat i en af vores partnere, der kan hjælpe dig i mål med dette. 

OBS! Implementeringen af scriptet og sikringen af, at det er opsat korrekt, er kundens ansvar. Heyloyalty er alene forpligtet til at levere et grundscript til kunden. Dette grundscript skal kunden selv tilpasse med sine Heyloyalty API-oplysninger. 

Opsætning af Heycommerce på listeniveau

Den sidste del af opsætningen foregår på din Heyloyalty-konto. Her skal du opsætte Heycommerce på dine lister i Heyloyalty. 

Det gør du ved at klikke på "Listeintegrationer" under menupunktet "Integrationer". 

1.png

Nu skal du klikke på Heycommerce-kassen, eller rettere, klikke på "Opsæt Heycommerce integration". 

2.png

Herefter skal du opsætte Heycommerce på en liste, det gør du ved at klikke på "Opsæt Heycommerce på en ny liste". 

3.png

Nu skal du udfylde de nødvendige oplysninger: 

ny-ops_tning-1.png

Liste: Hvilken liste skal integrationen tilknyttes? Du kan bruge Heycommerce-triggers på de lister, hvor du har opsat Heycommerce. 

Billede format: Hvilket format har dine produktbilleder på din webshop? Denne indstilling bruges blandt andet til indstillingen af din tabt kurv. 

Sessions tid: Hvor lang tid skal der gå, før Heycommerce-scriptet registrere en session som tabt? Denne indstilling bruges blandt andet til tabt kurv. 

Tabt kurv url: Indsæt din webshops tabt kurv-url, såfremt din webshop har og kan håndtere denne type kurv. Det er ikke et krav til opsætning af Heycommerce.

Tegn der opdeler kategorier: Hvilke tegn opdeler dine kategorier i dit produktfeed. Du kan vælge imellem: 

  • > (Google product category)
  • ;
  • -
  • | (pipetegn)
  • ,

Antal besøg på kategori: Hvor mange gange skal et medlem besøge en kategori, før det trigger en kategori interesse-automation.

Antal dage kategoribesøgene skal ske over: Hvor mange dage skal "Antal besøg på kategori" være fordelt henover, før det trigger en kategori interesse-automation.

Produktfeed: Hvilket feed skal bruges i forbindelse med integrationen? Dette har blandt andet betydning for opsætningen af din tabt kurv-trigger. 

Når du har udfyldt oplysningerne, så skal du blot klikke "Gem".

Har du gennemgået alle punkterne i denne guide, så er du klar til at bruge Heycommerce. 

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk