Stort potentiale ved brug af reminder

Har du råd til at sige farvel til en bedre åbningsrate?
For med en genudsendelse (reminder), har du mulighed for at opnå følgende:

• Ved at sende en reminder på en velkomstmail, kan der være en gennemsnitlig åbningsrate på 30%?

Eller…

• Ved at sende en reminder på en fødselsdagshilsen, kan der i gennemsnit være en åbningsrate på 25% og en klikrate på 20%?

Det er tal der er til at forholde sig til, så læs med videre og få svaret på, hvad en reminder går ud på og hvordan den sættes op.

Lad os først slå fast med syvtommersøm, hvad en reminder egentlig er.
En reminder er en genudsendelse af din allerede eksisterende udsendte kampagne, som er med til at højne chancen for at være i top of mind ved dine kunder.

Hvad går en reminder så ud på…

En reminder går i al sin enkelthed ud på, som ordet antyder, at der sendes en påmindelse. Dette kan være for at minde et bestemt segment om en given ting.

Her er et eksempel…

Du har en e-mail, som du sender ud til dine medlemmer på listen.
Der opleves, mod forventning, naturligvis 😉, at der ikke er en 100% åbningsrate, så dit ønske er at nå ud til det segment, som endnu ikke har åbnet din e-mail og læst, hvad du har på hjerte.
Sagens kerne er, at der kan sættes en reminder op, så lige nøjagtig dette segment rammes.
Se hvordan dette gøres i videoen nedenfor.

OBS: Det er vigtigt at tidspunktet i reminderen bliver ændret, da den ellers kopiere den eksisterende kampagnes tidspunkt og dermed bliver den sendt straks.

Lige en sidste ting…

Ved at få flere åbnede mails og dermed flere aktive brugere, så er der større chance for at det er netop din virksomhed der er i top of mind ved brugerne og derfor øget chance for at det er i din brønd pengene havner i.